Rămâi conectat

Politică Administrație

Simone Albani – gânduri bune la final de an!

Ziarul Unirea

Publicat

în

E 22 decembrie 2015 şi merg spre firmă, într-una din ultimele zile din anul acesta. Văd pe stradă şi în trafic oamenii noştri dragi din Alba Iulia. Fiecare se grăbeşte, în felul lui, cu ultimele treburi să ajungă acasă la familie sau lângă prietenii apropiaţi. Ultimele cumpărături, ultima agitaţie mai mare înainte de a ne opri toţi în pace, la casele noastre.

Citeşte şi: Mesaje de Crăciun în limba engleză traduse în română • Merry Christmas ! • Texte cu urări, felicitări şi mesaje  frumoase de Crăciun în limba engleză

Foto Simone AlbaniMă gândesc acum, când tragem toţi linie, că vom vedea că am mai facut cativa paşi înainte şi asta trebuie să ne bucure, să fim senini. Să fim convinşi că Alba Iulia, dar şi judeţul, sunt mai frumoase şi mai atractive pentru cei care ne vizitează. Dar şi că după atâta agitaţie şi sacrificii în ţară, am reuşit să schimbăm ceva în bine şi avem speranţe mari pentru anul care vine. Avem la conducerea statului o echipă de oameni pricepuţi, specialişti. E tragic că asta s-a întâmplat doar după ce nişte tineri frumoşi au murit şi ne-au îndurerat sufletele. Să le onorăm memoria şi să avem grijă să cerem competenţă celor care ne conduc.

Dar nu e doar atât. Trag speranţe serioase după 2015 că ne vor conduce nişte oameni care au confirmat sau din altă generaţie, cu altă gândire. Nu neapărat mai tineri, dar din altă generaţie din punct de vedere al mentalităţii, integrităţii i pregătirii. Vor fi şi eşecuri, e uman, dar se schimbă ceva. Simt asta şi vreau să mă lupt alături de al?i oameni de afaceri, politicieni, oameni de cultură, societatea civilă sau simpli cetăţeni să facem să se întâmple. Să nu pierdem acest sentiment: într-adevăr acum se poate, istoria poate si trebuie să meargă şi înainte!

Citeşte şi: Mesaje de Crăciun, urări de Crăciun, Felicitări de Crăciun

Sunt în continuare multi oameni cu probleme, oameni care suferă, sunt singuri, caută o şansă sau caută un sprijin. I-am văzut, am vorbit cu mulţi dintre ei, cunosc multe situaţii şi printre cei cu care lucrez, care se zbat zi de zi pentru familia lor. Le mulţumesc din suflet celor care au avut încredere în mine şi m-au căutat să le ofer un sprijin, să încercăm să le rezolvăm o problemă. Facem mereu ce putem, cât este posibil şi in continuare.

În plan profesional, pentru mine, colegii şi angajaţii noştri a fost un an cu multe dificultăţi, dar, mulţumită angajaţilor, am reusit să încheiem anul cu bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au pus umărul la creşterea acestei afaceri, angajaţilor, partenerilor şi tuturor colaboratorilor care cred în ceea ce facem, în posibiltiatea de a oferi locuri de muncă dar şi de a realiza produse de calitate aici, în Alba.

Tuturor, Sărbători fericite alături de familie şi cei dragi! Numai gânduri bune, în pace şi La mulţi ani!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea