Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Simona Halep, în finală la ROLAND GARROS! „Totul a decurs excelent pentru mine, m-am luptat pentru fiecare punct”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simona Halep a câștigat partida cu Muguruza de o manieră categorică, poate cel mai bun meci al liderului mondial din acest sezon și este în finala Roland Garros și sigura de locul 1 mondial. Simona a făcut un meci fantastic în fața Garbinei și a reușit să se califice în cea de-a treia finală de Mare Șlem de la Roland Garros. Halep s-a impus cu 6-1, 6-4. Românca a oferit prima reacție după acest succes magic. 

În finală, Simona Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Madison Keys și Sloane Stephens, partidă care va începe în scurt timp.

Simona Halep își păstrează poziția de lider mondial, indiferent ce se va întâmpla sâmbătă, de la ora 16:00, în finala de la Roland Garros.

„Știam că trebuie să fiu agresivă, să joc rapid, totul a decurs excelent pentru mine. Am fost tare pe picioare și pe plan mental.

Loviturile mele au fost puternice. Am avut mare încredere după primul set, pur și simplu n-am renunțat și m-am luptat pentru fiecare punct.

De asta am terminat meciul în două seturi. E o mare oportunitate pentru mine să joc din nou o finală. Vreau să mă bucur de finală, să dau tot ce am și apoi voi vedea ce se întâmplă„, a zis Simona Halep pentru Eurosport.

Sursa: gsp.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea