Simona Halep, în finală la ROLAND GARROS! „Totul a decurs excelent pentru mine, m-am luptat pentru fiecare punct”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Simona Halep a câștigat partida cu Muguruza de o manieră categorică, poate cel mai bun meci al liderului mondial din acest sezon și este în finala Roland Garros și sigura de locul 1 mondial. Simona a făcut un meci fantastic în fața Garbinei și a reușit să se califice în cea de-a treia finală de Mare Șlem de la Roland Garros. Halep s-a impus cu 6-1, 6-4. Românca a oferit prima reacție după acest succes magic. 

În finală, Simona Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Madison Keys și Sloane Stephens, partidă care va începe în scurt timp.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Simona Halep își păstrează poziția de lider mondial, indiferent ce se va întâmpla sâmbătă, de la ora 16:00, în finala de la Roland Garros.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Știam că trebuie să fiu agresivă, să joc rapid, totul a decurs excelent pentru mine. Am fost tare pe picioare și pe plan mental.

Loviturile mele au fost puternice. Am avut mare încredere după primul set, pur și simplu n-am renunțat și m-am luptat pentru fiecare punct.

De asta am terminat meciul în două seturi. E o mare oportunitate pentru mine să joc din nou o finală. Vreau să mă bucur de finală, să dau tot ce am și apoi voi vedea ce se întâmplă„, a zis Simona Halep pentru Eurosport.

Sursa: gsp.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei