Rămâi conectat

Sport

Şi totuşi, CSO Cugir va juca în Liga a V-a, profitând şi de abandonul Olimpiei Vinerea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-a schimbat modificarea, iar CSO Cugir a fost primită în Liga a V-a, Seria a 3-a, în locul Olimpiei Vinerea, retrasă înainte de startul campionatului.

Biroul Executiv al AJF Alba a discutat vineri faptul ca CSO Cugir să fie reprimită în Liga a V-a, rezultând o întorsătură spectaculoasă de situaţie. „S-a luat în discuţie criterul sportiv, deşi situaţia juridică era destul de neclară. Cei din Cugir au 4 echipe de copii şi în plus, vor juca în Liga a V-a, în locul Olimpiei Vinerea, cu formaţia de juniori A1, campioană anul trecut„, a fost motivaţia enunţată de Cristian Petropulos, secretar general interimar al AJF Alba, până la viitoarele alegeri, din primăvara anului 2014, după demisia lui Iulian Nichimiş, al cărui preaviz se încheie luni, 2 septembrie.

În data de 21 august, la stabilirea ţintarului competiţional, reprezentanţii AJF Alba nu i-au inclus în întrecere pe cei de sub Drăgana, însă oficialii CSO Cugir au ameninţat cu judecata la TAS, în Elveţia! Atunci, la Stadionul „Cetate” au fost prezenţi preşedintele Adrian Mihai, împreună cu primarul Adrian Teban, pentru o întrevedere prelungă cu oficialii AJF Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea