Rămâi conectat

Sport

Şi arbitri joacă fotbal! *Duminică la Teiuş va avea loc un turneu de fotbal în sală pentru „fluieraşii” judeţului

Tudor Stan

Publicat

în

ajf123Duminică, 26 ianuarie se va desfăşura prima ediţie a Cupei „Arbitrilor”, competiţie în care sunt angrenate şase comisii de arbitri din judeţul Alba, organizată de Comisia Orășenească de Arbitrii Teiuş. Sub deviza „Important nu este să câştigi, ci să participi”, arbitri din Teiuş invită toţi „fluieraşii” din judeţ pentru a participa la o socializare prin fotbal, într-o competiţie care se anunţă foarte disputată.

În Cupa „Arbitrilor”, vor participa şase comisii de lucru din judeţ, după cum urmează: Comisia Orăşenească Teiuş, Comisia Orăşenească Ocna Mureş, Comisia Municipală Aiud, Comisia Municipală Alba Iulia, Comisia Municipală Blaj, dar şi reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba. Startul competiţiei va avea loc în jurul orei 10:00, imediat după tragerea la sorţi a grupelor. Cele şase formații vor fi împărţite în două grupe a câte trei echipe, pe sistemul fiecare cu fiecare, primele două echipe clasate urmând a juca în fazele finale. Durata reprizelor din grupe va fi de 10 minute, în timp ce reprizele fazelor finale vor avea durata de 15 minute.

După finalul jocurilor, Comisia Orăşenească de Arbitrii Teiuş va oferi distincţii fiecărei echipe în parte, precum şi titlurile de cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător şi golgeterul competiţiei, dar şi trofeul „Lingura de Lemn”, care va fi adjudecat de ultima echipă clasată în cupă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea