Rămâi conectat

Ştirea Ta

Sfaturi pentru un corp superb

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poate că pare multă muncă să ai un corp superb, strălucitor, dar de fapt, tot ce ai nevoie este să ţii cont de anumite sfaturi bune. Femeile care petrec ore în fiecare zi îngrijindu-şi părul şi machiindu-se ar putea probabil să facă toate acestea în doar jumătate de oră dacă ar avea acces la aceste sfaturi. Cheia frumuseţii este să fii rapidă şi eficientă. Femeile din ziua de azi au nevoie de sfaturi de frumuseţe care să nu fie scumpe. Din fericire pentru tine, aceste sfaturi există cu adevărat şi le avem aici pentru tine.
lPiele: Pentru a avea o piele frumoasă nu trebuie să petreci extra timp în oglindă aplicând extra machiaj pentru a acoperi zonele nedorite care pot fi prea uscate, prea pătate etc. Unul dintre cele mai bune moduri pentru a avea o piele fină, uniformă este să folosesti o cremă cu MSM care penetrează pielea rapid şi uşor, mai rapid decât orice altă cremă, permiţând hidratarea profundă a pielii care va ajuta la uniformizarea pielii şi va reduce pielea uscată care cauzează formarea, apariţia ridurilor.
lAcnee: Uneori, acneea apare imediat după ce ai folosit o soluţie pentru acnee şi chiar înainte să te duci la o întâlnire. Pune puţină pastă de dinţi şi las-o să acţioneze timp de 20-30 de minute. Aceasta va usca coşurile şi vei scăpa de ele mai rapid. În acest fel economiseşti timp şi bani.
lBuze: Dacă te îndrepţi către o întâlnire şi speri să ai buze frumoase, există şi alte alternative la injecţii. Deşi nu este un efect permanent, multe femei au descoperit că dacă îşi perie buzele cu o periuţă de dinţi timp de un minut, atunci vor avea buze mai frumoase.
lPăr: Ai nevoie de extra volum? Uneori şampoanele acelea pentru volum şi spuma de păr nu sunt suficiente. Din când în când o fată are nevoie de puţin ajutor. De exemplu, spală-te pe cap şi lasă părul să se usuce în întregime, după care prinde-l într-o coadă în vârful capului. Atunci când te vei trezi, părul tău va avea un extra volum pe care niciun şampon sau nicio spumă nu îl poate oferi vreodată.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Urme de URS în Alba, în preajma unui punct de interes pentru turiști: Al doilea set de urme într-o săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urme de URS în Alba, în preajma unui punct de interes pentru turiști: Al doilea set de urme într-o săptămână

Urmele unui urs de dimensiuni generoase au fost găsite în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, în apropiere de o localitate din Alba.

Un bărbat a postat în mediul online o imagine cu urma acestui animal, care ar fi dat târcoale în zona Piatra Caprei, lângă satul Feneș, în apropiere de Zlatna.

Elit - Gustul Desăvârșit

CITEȘTE ȘI: URME DE URS, fotografiate într-o zonă turistică din Alba. Bărbat: „Viața vă poate fi în pericol”

În urmă cu mai bine de o săptămână, un localnic a semnalat prezența unui urs în aproprierea aceluiași obiectiv, intens circulat de iubitorii de aer liber.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Circulație ÎNGREUNATĂ la ieșirea din Alba Iulia spre Ciugud: Zeci de mașini așteaptă la trecerea de cale ferată

Culda Ionică

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Circulație ÎNGREUNATĂ la ieșirea din Alba Iulia spre Ciugud: Zeci de mașini așteaptă la trecerea de cale ferată

Mai multe mașini așteaptă în dimineața de astăzi, 5 octombrie, la bariera căii ferate situată la ieșirea din Alba Iulia înspre Ciugud.

În fotografiile postate pe o rețea de socializare de către o femeie, se vede cum mașiniile așteaptă preț de câteva zeci de minute pentru a-și putea continua drumul.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemene, potrivit aceleași femei șoferii sunt furioși pentru timpul de așteptare enorm ca să iasă din municipiu.

Mai mult, traficul rutier este în prezent îngreunat în județul nostru din cauza codului galben de ceață valabil până la ora 09:00.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Străzi ca după război într-un cartier din Alba Iulia. Cetățean: ,,dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar”

Culda Ionică

Publicat

în

Străzi ca după război într-un cartier din Alba Iulia. Cetățean: ,,Dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar”

Câteva străzi din municipiul Alba Iulia arată ca în urma unor ,,bombardamente”, așa cum reiese și din mai multe fotografii publicate pe internet.

Imaginiile cu străzile distruse au apărut în mediul online, puse de către Nicolae Bumbu.

Elit - Gustul Desăvârșit

Potrivit acestuia, drumurile se află în situația asta datorită celor care au lucrat la conductele de gaz, lăsându-le într-o situație deplorabilă.

În imaginile publicate în mediul online se vede cum dalele de beton au fost scoase și depozitate pe trotuar, trecătorii fiind nevoiți să le ocolească pentru a circula pe stradă.

De asemenea, și în stratul de asfalt s-au format gropi care sunt acoperite doar cu niște pietriș, spre indignarea celor care locuiesc în cartier.

Aceste străzi se află în zona magazinului „Dedeman” în cartierul denumit ,, Lumea nouă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea