Rămâi conectat

Ştirea Ta

Sfaturi pentru un corp superb

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poate că pare multă muncă să ai un corp superb, strălucitor, dar de fapt, tot ce ai nevoie este să ţii cont de anumite sfaturi bune. Femeile care petrec ore în fiecare zi îngrijindu-şi părul şi machiindu-se ar putea probabil să facă toate acestea în doar jumătate de oră dacă ar avea acces la aceste sfaturi. Cheia frumuseţii este să fii rapidă şi eficientă. Femeile din ziua de azi au nevoie de sfaturi de frumuseţe care să nu fie scumpe. Din fericire pentru tine, aceste sfaturi există cu adevărat şi le avem aici pentru tine.
lPiele: Pentru a avea o piele frumoasă nu trebuie să petreci extra timp în oglindă aplicând extra machiaj pentru a acoperi zonele nedorite care pot fi prea uscate, prea pătate etc. Unul dintre cele mai bune moduri pentru a avea o piele fină, uniformă este să folosesti o cremă cu MSM care penetrează pielea rapid şi uşor, mai rapid decât orice altă cremă, permiţând hidratarea profundă a pielii care va ajuta la uniformizarea pielii şi va reduce pielea uscată care cauzează formarea, apariţia ridurilor.
lAcnee: Uneori, acneea apare imediat după ce ai folosit o soluţie pentru acnee şi chiar înainte să te duci la o întâlnire. Pune puţină pastă de dinţi şi las-o să acţioneze timp de 20-30 de minute. Aceasta va usca coşurile şi vei scăpa de ele mai rapid. În acest fel economiseşti timp şi bani.
lBuze: Dacă te îndrepţi către o întâlnire şi speri să ai buze frumoase, există şi alte alternative la injecţii. Deşi nu este un efect permanent, multe femei au descoperit că dacă îşi perie buzele cu o periuţă de dinţi timp de un minut, atunci vor avea buze mai frumoase.
lPăr: Ai nevoie de extra volum? Uneori şampoanele acelea pentru volum şi spuma de păr nu sunt suficiente. Din când în când o fată are nevoie de puţin ajutor. De exemplu, spală-te pe cap şi lasă părul să se usuce în întregime, după care prinde-l într-o coadă în vârful capului. Atunci când te vei trezi, părul tău va avea un extra volum pe care niciun şampon sau nicio spumă nu îl poate oferi vreodată.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Acces interzis pe drumul CFR care face legătura cu strada Gheorghe Doja din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acces interzis pe drumul CFR care face legătura cu strada Gheorghe Doja din Alba Iulia

Cei de la CFR au montat un panou de acces interzis pe drumul CFR, drum pe care mulți albaiulienii circulau ilegal pentru a evita aglomerația din zonă.

În cursul săptămânii trecute, după ce locuitorii din zonă au sunat la 112, polițiștii rutieri au împărțit amenzi șoferilor care încălcau legea intrând pe drumul CFR.

Potrivit articolului 1 din nr.289 din 11 octombrie 2005, se interzice accesul persoanelor neautorizate în zona de siguranţă a infrastructurii feroviare publice.

Elit - Gustul Desăvârșit

Zona de siguranţă a infrastructurii feroviare publice cuprinde fâşiile de teren, în limita a 20 m fiecare, situate de o parte şi de alta a axei căii ferate, necesare pentru amplasarea instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţa circulaţiei şi a celorlalte instalaţii de conducere operativă a circulaţiei trenurilor, precum şi a instalaţiilor şi lucrărilor de protecţie a mediului. Pe teritoriul localităţilor zonele de siguranţă vor fi în mod obligatoriu semnalizate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Parcare de „boss”, chiar în fața ușii unui bloc din Alba, surprinsă de mai mulți cetățeni! „Cred că totul le aparține”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcare de „boss”, chiar în fața ușii unui bloc din Alba, surprinsă de mai mulți cetățeni! „Cred că totul le aparține”

O parcare „de boss” a stârnit nemulțumirea rezidenților din zona bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia astăzi, 19 septembrie 2023.

Un cititor ziarulunirea.ro a surprins momentul și a trimis o fotografie pe adresa redacției, semnalând situația și exprimându-și frustrarea față de acest comportament.

Elit - Gustul Desăvârșit

Mașina, care a fost parcată în fața intrării blocului, a blocat accesul locatarilor. Cititorul care a trimis fotografia a adăugat: „Mai nou, fața blocului este parcare. Nici nu poți să ieși cum trebuie din bloc. Mă disperă aceștia care cred că totul le aparține.

Locuitorii din zonă au fost nevoiți să se confrunte cu acest incident, iar nemulțumirea lor este tot mai evidentă în contextul în care parcarea este adesea o problemă în Alba Iulia, lucru alimentat și de lucrările în derulare din oraș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Gunoi și MIZERIE, într-un oraș din Alba! Munții întregi de deșeuri neridicate, „opera” firmei de salubritate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gunoi și MIZERIE, într-un oraș din Alba! Munții întregi de deșeuri neridicate, „opera” firmei de salubritate

Recent, redacția ziarulunirea.ro a primit un mesaj tulburător de la un cititor preocupat care a documentat o situație îngrijorătoare în zona de responsabilitate a firmei de salubrizare RER-VEST.

Imaginile trimise cu acest mesaj dezvăluie grămezi întregi de gunoi abandonate, lăsate neridicate în cadrul comunității, contrar angajamentelor anterioare ale firmei de a menține mediul curat și sigur.

Elit - Gustul Desăvârșit

Fotografiile furnizate de cititorul ziarului Unirea arată cum grămezi de deșeuri se înmulțesc în locuri publice și private. Această situație nu este doar inestetică, ci are și un impact grav asupra calității vieții și a mediului înconjurător.

CITEȘTE ȘI: Colectezi selectiv degeaba? În Alba, RER Vest, firma care ar trebui să fie un exemplu, prinsă cu gunoiul transportat… ”la grămadă”! Ce spun magistrații

De asemenea, aceasta contravine angajamentului firmei de salubrizare RER-VEST de a gestiona eficient deșeurile și de a menține curățenia în comunitate.

Impactul gunoiului abandonat în comunitatea noastră este deosebit de grav. Pe lângă aspectul inestetic și insalubritatea pe care le aduce, acesta poate avea consecințe grave asupra noastră, a tuturor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare