Ziarul Unirea

Sfaturi de slăbire pentru cei care mănâncă în oraş

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pentru că lucrurile mari se construiesc cu paşi mici, la fel ne recăpătăm silueta şi sănătatea. În locul dietelor rapide cu rezultate limitate în timp putem opta pentru mici schimbări ale stilului de viaţă, dar care au efecte pe termen lung şi toate sunt efecte pozitive, fără a ne perturba sănătatea. Timpul este acelaşi în zilele noastre ca şi în alte vremuri, diferite ne sunt însă alegerile. Chiar şi pentru cei care nu reuşesc să se organizeze şi ajung să mănânce în oraş există alegeri sănătoase:
lIndiferent de ora la care trebuie să ajungeţi la serviciu sau la alte activităţi, nu plecaţi de acasă nemâncaţi. Micul dejun trebuie constituit din: un bol mic de cereale integrale neîndulcite cu lapte, o ceaşcă de cafea, două felii de brânză şi câteva linguri de iaurt. Puteţi adăuga şi o banană.
lDacă nu aţi apucat să luaţi micul dejun, se recomandă făinoase şi brânzeturi după cum apucaţi: un baton de pâine integrală cu un iaurt sau un sandwich dacă l-aţi pregătit deja de acasă pentru drum. Nu se recomandă patiserie.
lÎnlocuiţi mâncarea prăjită cu mâncare la cuptor: cartofii prăjiţi cu cartofi natur sau la cuptor, carnea prăjită cu carne la grătar etc;
lÎnlocuiţi carnea de porc cu cea de pui, peşte sau curcan;
lÎnlocuiţi mezelurile cu brânzeturi sau legume (ciuperci de exemplu)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419