Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Servicii de înfrumusețare la dispoziția ta, online, prin Stailer (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Doamnele adoră serviciile de înfrumusețare și le privesc de cele mai multe ori ca pe un răsfăț. Din acest motiv, aleg cu greu un salon potrivit care să se încadreze în standardele lor de frumusețe, cât și de buget. Nu doar doamnele, ci și domnii optează pentru vizitele saloanele de beauty. Beneficiază de ele, pentru că ai servicii de înfrumusețare la dispoziția ta online prin Stailer!

Noua platformă Stailer îți oferă ocazia de a descoperi unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare din țară. Peste 1000 de saloane și hairstyliști din 41 de orașe din România te așteaptă pentru următoarea vizită. Lista completă a orașelor în care te poți programa online este disponibilă pe stailer.ro. Acolo vei putea alege serviciul de care ai nevoie, apoi orașul în care dorești să te programezi. Spre exemplu, poți face o vizită de rutină la un salon pensat Alba Iulia. Apoi, poți repeta programarea, din aplicație, când sprâncenele trebuie stilizate din nou.

Aplicația prin care te poți programa la salon poate fi obținută pe telefon sau pe tabletă. De pe App Store, App Gallery și Google Play poți opta pentru descărcarea ei în mod gratuit. Instalarea aplicației, urmată de crearea unui cont pe aceasta îți pot aduce o mulțime de beneficii privind programările la salon. Ai posibilitatea de a repeta programările, așa cum am spus mai sus, de a folosi harta interactivă și de a-ți spune părerea despre experiența ta la salon. Descarca gratuit aplicatia Stailer și bucură-te de răsfăț!

Alege genul tău & serviciul dorit, apoi programarea se va face la ora și data stabilite de tine

De pe prima pagină a site-ului, cât și de pe cea a aplicației poți alege serviciul, genul tău, zona în care te afli și mai apoi data și ora la care dorești programarea. Acestea se pot face într-un timp foarte scurt, iar cel rămas îl poți folosi în favoarea ta. Programările la salon nu mai durează o veșnicie! Nu mai trebuie să aștepți minute în șir la telefon pentru ca la recepție să îți spună locurile disponibile.

Saloanele de pe stailer.ro au servicii corespunzătoare atât femeilor, cât și bărbaților. Așadar, fie alegeți un salon care să ofere ambele tipuri de servicii, fie alegeți câte unul pentru fiecare. Cu alte cuvinte, vă puteți programa împreună ca și cuplu.

Stailer este o metodă excelentă de a economisi o mulțime de timp privind programările. Pe site și pe aplicație poți vizualiza detalii importante despre fiecare salon sau hairstylist, fără ca tu să le soliciți altor persoane. Orice serviciu ai avea nevoie, acesta este detaliat de persoanele care oferă recenzii, așadar poți face alegerea potrivită pe baza acestora.

Recenzii verificate din partea clienților

Părerile clienților sunt verificate înainte de a fi lăsate pe site. Stailer se asigură că viitorii clienți vor avea parte de o experiență plăcută, bazată pe păreri reale, ale persoanelor care au vizitat cu adevărat salonul. Din acest motiv, poți fi liniștit, pentru că Stailer îți oferă detalii reale despre fiecare salon și hairstylist în parte.

Contact: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea