Rămâi conectat

Curier Județean

Șeful DAJ Alba, Nicolae Budrală, a primit detașare la Dâmboviţa, dar nu s-a prezentat la noul post

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul executiv al Direcţiei Agricole Județene Alba, Nicolae Budrală, a primit prin fax, de la Ministerul Agriculturii, detașarea la Dâmboviţa, unde ar urma să ocupe aceeaşi poziţie de conducere. Acesta a anunțat că nu se va prezenta la post, din motive personale, astfel că se așteaptă să-i fie desfăcut contractul de muncă.

Vinerea seara (n.r. 21 septembrie), la şapte jumătate, a venit pe fax ordinul, iar lunea ar fi trebuit să fiu deja în Dâmboviţa. Nu m-am dus şi nu mă duc. Probabil o să mi se desfacă, contractul de muncă pentru că nu m-am prezentat în termen de trei zile. Ieri am trimis o adresă ministrului Agriculturii în care am menţionat că din motive personael nu mă pot prezenta la locul detaşării”, a declarat Nicolae Budrală. Acesta a mai spus că se va întoarce la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 7 Centru Alba Iulia, de unde a plecat în urmă cu opt luni, când a fost desemnat pe funcţia de director executiv la DAJ Alba.

Se pare că în urma schimbărilor făcute de minister, postul lăsat liber de Budrală ar trebui să fie preluat de fostul șef al Direcției Agricole Olt care, cel mai probabil, nu se va prezenta la Alba, astfel că se va putea organiza un concurs în următoarea perioadă.

Nicolae Budrală a confirmat săptămâna trecută că oficiali din Ministerul Agriculturii i-au cerut să demisioneze. Acesta a declarat că, ulterior i s-a transmis prin intermediari, că în caz contrar va fi detaşat în alt județ. Acesta este membru PDL, dar spune că nu a avut activitate politică în partid, ci doar a semnat o adeziune în urmă cu 5-6 ani de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea