// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Șefa de promoție a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la Academia Tehnică Militară București, felicitată de ministrul Apărării

Teodora Grecu, șefa de promoție a Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, admisă prima la  Programul de studii Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională a Academiei Tehnice Militare ”Ferdinand I” din București, a fost felicitată, luni, de ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, alături de ceilalți șefi de promoție de la instituțiile militare din țară.

Cei cinci elevi care au fost șefi de promoție ai colegiilor militare naționale, promoția intitulată „Centenarul Marii Uniri”, au fost felicitați luni de către ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, în cadru unei ceremonii care a avut loc la sediul M.Ap.N.

Ministrul Fifor le-a urat succes Teodorei Grecu, Alinei Andreea Gheorghe, Adinei Maria Vaman, Dalianei Maria Moldovan şi lui Alexandru Andrei Puşcaşu, mulțumindu-le pentru rezultatele obținute.

“Sunteți vârfurile generației dumneavoastră și lucrul acesta trebuie să vă responsabilizeze, să vă facă să fiți conștienți de faptul că reprezentați un model și că, de modul în care dumneavoastră veți evolua în carieră în perioada următoare, depinde foarte mult cum va arăta generația care vine din urmă. Întotdeauna ne construim identitatea raportându-ne la modele. Vă apreciez foarte mult, sunt mândru de voi și vă mulțumesc pentru efortul făcut”, a spus ministrul Apărării Naționale.

La final, ministrul Fifor le-a oferit celor cinci absolvenți însemnele Ministerului Apărării Naționale, ca apreciere a rezultatelor obținute de-a lungul celor patru ani de studii liceale.

Teodora Grecu a absolvit Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia cu media 9,77 și a fost admisă prima, cu media 9,99, la Programul de studii Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională a Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” din București. Preocupată îndeosebi de științele exacte, Teodora a participat și a obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare de fizică și de științele pământului (olimpiadă interdisciplinară a patru ştiinţe exacte – fizică, chimie, biologie şi geografie).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419