Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Secția de oncologie și compartimentul de hematologie revin în vechea locație – Corpul F al Spitalului din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Secția de oncologie și compartimentul de hematologie revin în vechea locație – Corpul F al Spitalului din Alba Iulia

Secția de oncologie și compartimentul de hematologie se întorc în vechea lor locație – Corpul F al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia începând de miercuri, 15 noiembrie 2023.

În ultimii ani, activitatea acestora s-a desfășurat în alte spații, la parter și la etajul 3, ca urmare a pandemiei de COVID-19 și a unor lucrări de reparații capitale în cadrul spitalului.

Citește și: Guvernul a alocat 200 de milioane lei pentru CNAS, pentru decontarea serviciilor medicale oferite pacienţilor din spitale

Inițial, clădirea în care funcționa secția de oncologie și compartimentul de hematologie a fost transformată în izolator pentru pacienții infectați cu virusul SARS-CoV-2. Ulterior, aceeași clădire a fost folosită pentru desfășurarea activității secției de cardiologie a SJU Alba Iulia, în timp ce spațiul în care a funcționat vechea secție de cardiologie a fost supus unor lucrări de reparații capitale.

Astfel, începând de astăzi, activitatea secției de oncologie și a compartimentului de hematologie se desfășoară din nou în clădirea de bază, unde a funcționat până la începutul pandemiei.

Această mutare are ca scop principal asigurarea unei bune desfășurări a activității medicale și creșterea confortului pacienților. Asigurarea tratamentelor pentru pacienții cu afecțiuni oncologice și hematologice în alte spații ale SJU Alba Iulia a fost o măsură cu caracter temporar, adoptată într-un context care a impus acest aspect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea