Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Sebeş: I-au schimbat burlanele la casă, după care i-au furat şi banii din locuinţă

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat din Sebeş a fost furat de trei turdeni pe care i-a angajat la negru să îi schimbe burlanele la casă. După ce păgubitul le-a plătit lucrarea confectionerilor de ceterne s-a trezit că aceştia i-au furat 960 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

Incidentul a avut loc la data de 27 aprilie şi în aceeaşi zi victima a sesizat Poliţia Municipiului Sebeş în legătură cu comiterea furtului din locuinţă.

Potrivit IPJ Alba, joi, 3 mai, poliţiştii de investigaţii criminale i-au identificat pe cei trei suspecţi, în urma cercetărilor rezultând că G.I., de 62 de ani, G.I., de 39 de ani şi P.F.G., de 44 de ani,  toţi din municipiul Turda au efectuat lucrări de înlocuire a burlanelor la locuinţa unui cetăţean din municipiul Sebeş, iar după terminarea lucrării şi după ce proprietarul casei a achitat contravaloarea, profitând de neatenţia acestuia, G.I., i-a sustras suma de 960 lei, după care cei 3 au părăsit locuinţa victimei.

Cei 3 suspecţi sunt cercetaţi acum pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Atenţie aşadar la ţeparii care umblă pe la case şi vă propun afaceri chilipir,  ca şi  în cazul prezentat mai sus. Chiar dacă vi se propune schimbarea burlanelor la un preţ foarte avantajos aveţi grijă pe cine băgaţi în curte, pentru că, de multe ori preţul plătit este de fapt foarte mare.

IPJ ALBA: Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracţiuni, recomandăm:

Verificaţi cu atenţie identitatea persoanelor care vă  propun sau le solicită diferite servicii, întrucât, de multe ori aşa-zişii binevoitori ascund intenţii infracţionale.


Dacă sunteţi abordaţi de astfel de persoane, reţineţi semnalmentele acestora, obiectele de îmbrăcăminte pe care le poartă, eventual marca si numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasează.

 Apelaţi, gratuit, Serviciul Unic de Apeluri de Urgenţă 112 si un poliţist se va deplasa imediat la faţa locului!

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Rutier 2024: Anumite remorci și rulote pot fi tractate de către șoferii care dețin permis categoria B: Ce prevede legea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul Rutier 2024: Anumite remorci și rulote pot fi tractate de către șoferii care dețin permis categoria B: Ce prevede legea Dacă ai permis categoria B și vrei să tractezi o remorcă sau o rulotă, este esențial să cunoști reglementările legale în acest sens. Înainte de a porni la drum, trebuie să te asiguri că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea