Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Seară de teatru la Alba Iulia: Nepoata-Soție, după Eugen Ionescu. Miercuri, la Casa de Cultură a Studenților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 18 noiembrie, începând cu ora 19.00, trupa de teatru Skepsis va prezenta, la Casa de Cultură a Studentilor Alba Iulia, spectacolul Nepoata-Soţie, după Eugen Ionescu – un spectacol reprezentativ de teatru absurd, unde logica limbajului şi a intrigii tradiţionale sunt depăşite prin geniul autorului, care deschide prin stilul său original posibilitatea unui teatru-joc, liber, straniu, pur, sincer şi provocator. În teatrul lui E.Ionesco, comedia şi tragedia se întrepătrund oferind posibilităţi noi creativităţii jocului scenic.

Skepsis afis

Biletele – 10 lei (pret intreg) si 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari) – se pot găsi începând de luni 16.11.2015 la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, zilnic, între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare. Fondurile obţinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul 2016.

 

Evenimentul este încadrat în proiectul Stagiunea cu Skepsis 2015 care este desfăşurat în perioada iulie 2015 – decembrie 2015. Este un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa la viaţa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment, dar şi de teatru de stradă cu specific medieval.

 

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

 

Sponsori: S.C. Supremia Grup S.R.L; Loco Profiles


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenție la mici și bere de 1 MAI! Avertisment de la Protecția Consumatorilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Atenție la mici și bere de 1 MAI! Avertisment de la Protecția Consumatorilor Refuzați produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea și modul de informare prin etichetare, iar la cumpărarea berii fiți atenți la starea ambalajelor și aspectul lichidului, avertizează, sâmbătă, Paul Anghel, director în cadrul ANPC. „Ca în fiecare an, românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea