Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Se vede Parisul şi Euro 2016: Nicuşor Stanciu, convocat în lotul României pentru confruntările cu Lituania şi Spania, campioana europeană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se vede Euro 2016, Franţa şi Parisul pentru fostul unirist Nicuşor Stanciu, care poate deveni primul fotbalist din Alba prezent vreodată la un turneu final, prestaţiile sale excelente din tricoul Stelei aducându-i convocarea în reprezentativa României pentru partidele de verificare cu naţionalele Lituaniei şi Spaniei, de săptămâna viitoare.

Cel mai bun decar din Liga 1, fotbalist determinant pentru echipa lui Reghecampf traversează un sezon excelent, iar evoluţiile sale din actuala ediţie l-au propulsat în echipa naţională condusă de Anghel Iordănescu, convocarea fiind un pas important în perspectiva participării la Campionatul European 2016 din Franţa.

Pe 23 martie, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, reprezentativa României va întâlni într-un joc amical selecționata Lituaniei. Patru zile mai târziu, pe 27 martie, pe Cluj Arena, ”tricolorii” vor juca împotriva campioanei europene en titre, Spania.

Nicuşor Stanciu nu a debutat încă pentru echipa de seniori. La tineret are 13 jocuri şi 6 goluri, iar la naţionala sub 19 ani a înscris în două rânduri în cele 6 întâlniri.

*Oferte importante de la „granzii” din Italia, Becali cere 10 milioane de euro

Dorit de Inter Milano şi AC Milan, fostul echipier al „alb-negrilor” are cotă de piaţă acum de 2,5 milioane de euro, conform transfermark.de, multiplicată de 50 de ori în ultimii ani. După ce Becali a refuzat oferta de 3.000.000 de euro venită din partea ruşilor de la FC Krasnodar, alte două formaţii din Italia au pus „ochii” pe Stanciu. Sursa apropiate clubului bucureştean susţin că formaţiile din Italia ar dori să ofere o sumă de 4 milioane de euro pentru a-l achiziţiona, dar Steaua refuză să-l cedeze sub 10 milioane.

Sursa foto: fanatik.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea