Se trage cortina peste Liga a IV-a

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În acest week-end se va trage cortina peste prima parte a campionatului în Liga a IV-a, cea mai interesantă întâlnire a ultimei runde a turului urmând să se dispute sub Drăgana, unde se vor duela CSO Cugir şi Performanţa Alba Iulia, ocupantele întâielor două poziţii în ierarhie, despărţite de trei puncte! Dacă la acest derby al sezonului se va decide practic cine va ierna în fotoliul de lider, alta partide atractive cu implicaţii la podium se vor juca la Daia Română şi Sântimbru.
Dar iată ţintarul etapei a 15-a: lsâmbătă, 27 noiembrie, ora 14.30: CSO Cugir – Performanţa Alba Iulia (arbitru Sg. Popa Aiud, observator Aug. Damian Blaj), Viitorul Unirea – Arieşul Apuseni Baia de Arieş (Val. Drăgan, D. Coza – Aiud), Metalul Aiud – Cuprirom Abrud (Ad. Damian, Blaj; T. Horvath, Alba Iulia), Recolta Galda de Jos – FC Cugir (Fl. Mardale, Aiud; I. Uleşan, Alba Iulia); lduminică, 28 noiembrie, ora 11.30: Rapid CFR Teiuş – Perla Jidvei (R. Gânscă, E. Domşa – Aiud), Mureşul Oarda de Jos – Olimpia Aiud (V. Costin, Alba Iulia; I. Vezan, Blaj); ora 14.30: Dalia Sport Daia Română – CS Ocna Mureş (Fl. Hanca, Aiud; H. Lencu, Alba Iulia), Viitorul Sântimbru – Europa Alba Iulia (D. Monea, Cluj Napoca; V. Lup, Aiud). (H.D.M.)

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

alin 27 noiembrie 2010 at 8:30

vai de capul tau ajf-ule, ai trimis la cugir arbitru de casa al performantei … la ce sa se astepte saracii ? e clara tema lui ca lumina zilei!

TIGLA 27 noiembrie 2010 at 9:50

Domnule Josan la ce bine merge echipa Metalul dvs mai si i trimite-ti in ungaria pe banii oamenilor cotizanti la stat sa se imbete pe acolo.Sau sunt pe acolo ceva aparate sa bage profesorul banii?Rusine domnilor.

anonimus 30 noiembrie 2010 at 19:54

ce profesor ii Mif? Un pacanar asta este!!!!

mama 27 noiembrie 2010 at 16:57

Bravo, CSO! Felicitari, sunteti tari.

Trei Poduri 27 noiembrie 2010 at 20:05

Felicitari celor de la FC Cugir cu toate ca au fost taxati cu suspendari dupa ultima deplasare,dar si celor de la CSO cu care sper sa ne avem bine mai ales ca la Oarda a jucat Suvaina cand era soldat in Cetate ! De exista intelegere…cugirenii pot ocupa la final locul 1,fapt pentru care va doresc noroc !

yo 27 noiembrie 2010 at 22:25

mah asta „trei poduri” mai lasa’ne licane ca toata ziua esti cu comentarii…mai iesi si uh din casa nu mai tot comenta atat.dak le sti uh pe toate si esti specialist dc plm nu te bagi sa joci si uh la oarda…haide pa

Observator 28 noiembrie 2010 at 15:22

Măi „yo”.
mah; uh; dak; sti; dc; plm —> hai,dute în aia m.ă.t.i.

YO ranga-n gura ta 28 noiembrie 2010 at 14:36

Fiind din Aiud am mers la Muresul Oarda-Olimpia Aiud 1-1 cu mai multe ocazii ratate de aiudeni dar cu un gol marcat de Maxim din lovitura de la 35 m lateral care fara sa fie atinsa de cineva s-a dus direct in poarta tanarului Taran,ordenii jucand in a doua repriza in 10…Pot spune clasamentul final cu cine cade si cuprinde Jidveiul,Galda si Oarda ca au meciuri grele in retur si prea ,,multe maini moarte,,in echipe !Deci notati !

suporter 29 noiembrie 2010 at 11:37

nu mai laudati atat CSO k numa cu arbitri castiga sau cu juktori cumparati d la echipele adverse……..yo rezolvat si p baieti d la performantza cu arbitri si asa o castigat ultimul meci.

anonimus 30 noiembrie 2010 at 19:58

Mif un lipitor de afise al domnului josan si al presedintelui marioneta sogor Florea cel mai slab antrenor si preseedinte din istoria fotbalului Aiudean rusine mareee!!! Nu au nici macar decenta sasi dea demisia sa nu mai auda nimeni de ei.

Comentariile sunt oprite