Rămâi conectat

Sport

Se trage cortina peste Liga a 3-a | În ultima rundă, deplasări pentru Metalurgistul Cugir şi Industria Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ineu - Metalurgistul Cugir 1În weekend se trage cortina peste Liga a 3-a, una în care reprezentantele judeţului Alba se poziţionează pe locuri fruntaşe, regretele fiind însă legate de ratarea promovării în eşalonul superior. Dacă Performanţa Ighiu a terminat stagiunea, clasându-se pe locul secund în Seria a 4-a, celelalte combatante judeţene au parte de meciuri externe în runda de final, în cele două tabere fiind stări diametral opuse de spirit.

*CSU Craiova 2 (locul 12, 28 de puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 3, 54 de puncte), astăzi ora 18.00. Trei clasări pe podium  în tot atâtea sezoane pentru gruparea de sub Drăgana, dar este puţin pentru aspiraţiile „roş-albaştrilor”. Metalurgistul s-a bătut pentru promovare, însă va încheia sezonul pe ultima treaptă a podiumului, astfel că întâlnirea din Oltenia, cu formaţia secundă a prim-divizionarei, nu mai prezintă niciun fel de miză. În  „intermediară”, formaţia cugireană a produs primul eşec stagional din 2016 pentru Cetate Deva, însă succesul nu a avut efectul scontat în ierarhie, câtă vreme ighienii şi-au securizat locul al doilea. Vor reveni în efectiv Chelaru şi Iovu, dar vor absenta în continuare, din diverse motive, Tiut, Dragotă, Şuteu, G. Goronea şi I. Radu. Aşadar, un meci de vacanţă pentru gruparea din Cugir, ce trăieşte amărăciunea irosirii unei alte şanse. „Încercăm să scoatem un rezultat pozitiv, pentru a încheia cu fruntea sus un campionat în care suntem dezamăgiţi pentru ratarea obiectivului”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

*Avântul Reghin (locul doi, 55 de puncte) – Industria Galda (locul trei, 50 de puncte), mâine, ora 18.00. Dacă la finele turului, la Galda s-a jucat pentru fotoliul de lider al seriei la finele turului, acum este derby-ul formaţiilor de pe podium, în care echipa lui Paul Ciucă încearcă să termine pe locul al treilea. „Am urcat pe locul al treilea şi sperăm să ne menţinem pe acest loc şi după partida de la Reghin. Un an deosebit pentru noi, pentru că nu ştiu când va mai putea obţine o astfel de performanţă o echipă precum a noastră„, a precizat Paul Ciucă. Nu vor efectua deplasarea Vonya – accidentat, R. Lungu şi Iancău – învoiţi. Iar dacă pentru Metalurgistul Cugir poziţia a treia reprezintă o dezamăgire, o asemenea clasare ar fi ceva extraordinar pentru Industria. Găldenii sunt la concurenţă pentru locul al treilea cu Unirea Jucu, care are însă grave probleme interne, elevii lui Paul Ciucă având avans un punct în ierarhie şi avantajul rezultatelor directe favorabile.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea