Rămâi conectat

Sport

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda | Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă,

Dan HENEGAR

Publicat

în

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda, la Zlatna, Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă, ambele jocuri sunt vineri, 24 mai

Dacă CS Universitar Alba Iulia, singura reprezentată a județului în play-off, a intrat săptămâna trecută în vacanță, în acest weeekend, mai precis vineri, 24 mai, este rândul celorlalte 3 conjudețene să încheie sezonul. În play-out, la Zlatna, este ultimul derby „de Alba”, iar Metalurgistul Cugir are deplasare la Cluj-Napoca.

*CSM Unirea Alba Iulia (locul întâi, 51 de puncte) – Industria Galda de Jos (locul 6, 15 puncte), vineri, ora 18.00, în play-out, pe Stadionul „Minaur” din Zlatna.

Disputa are miză pentru vizitatori, care pot evita „lanterna roșie” în cazul unui rezultat favorabil, coroborat cu scorul înregistrat de Viitorul Cluj, aflată cu un punct în față. Stări diametral opuse pentru combatante, „alb-negrii” au pierdut primul meci din 2024, în deplasare, la Reghin (1-3), înfrângere după 12 jocuri imbatabile, iar găldenii au câștigat întâia oară după 6 luni (2-0 cu Viitorul Cluj, în etapa anterioară). CSM Unirea Alba Iulia este campioană a play-out-ului, iar Industria Galda de Jos va retrograda de pe a treia scenă după numai un sezon. În celelalte 3 jocuri directe, a fost o remiză pe „Cetate” (1-1) și două victorii uniriste în deplasare (7-3 în sezonul regular și 1-0 în aprilie).

*Viitorul Cluj (locul 5, 16 puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 3, 36 de puncte), vineri, ora 18.00, Baza Sportivă „Dan Anca”, play-out.

Vizitatorii sunt liniștiți, au o serie de 4 jocuri fără eșec și încheie stagiunea cu un meci fără nicio importanță în ceea ce-I privește. Gazdele au 4 întâlniri consecutive pierdute, ultimul succes fiind tocmai la Cugir. În urmă cu o lună, în 26 aprilie, Viitorul s-a impus cu 3-2, revenind de la 0-2, cu 3 reușite în actul secund în numai 8 minute!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea