Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Se joacă meciul cu ALRO Slatina!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această după-amiază, grație împrumutului acordat de omul de afaceri Nicolae Oancea, s-a plătit baremul de arbitraj de la Meciul cu CS Mioveni, astfel că FC Unirea va putea disputa partida de vineri cu ALRO Slatina.

Soluția este însă doar una ”de moment” deoarece problemele financiare grave ale echipei FC Unirea rămân în continuare nerezolvate iar oficialii clubului caută variante pentru redresarea situației critice în care se află.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aceștia au hotărât astăzi ca societatea să intre în reorganizare judiciară și au anunțat că nu mai au bani nici pentru salariile jucătorilor nici pentru plata baremelor de arbitraj.

Pe de altă parte, invocând problemele financiare acute, respectiv restanțele pe care le au de încasat (3 rate neachitate), jucătorii au refuzat astăzi să se antreneze, ședința de pregătire fiind înlocuită de refacere.

În aceste codiții situația rămâne în continuare explozivă la FC Unirea întrucât nu există resurse pentru ducerea la bun sfârșit a campionatului.

UPDATE – 18 octombrie: Jucătorii uniriști au refuzat din nou să se antreneze invocând restanțele financiare, dar au fost convinși de antrenorul Stelian Gherman.

I-am convins să se antreneze pentru că îmi doresc să respectăm publicul și să ne prezentăm onorabil la acest meci care poate fi ultimul”, a declarat Gherman.

Deși s-a plătit baremul de arbitraj, disputarea partidei cu ALRO Slatina rămânea sub semnul întrebării și depindea de atitudinea jucătorilor care s-au săturat să aștepte de luni bune achitarea contractelor.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea