Rămâi conectat

Politică Administrație

Se înfiinţează Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Între proiectele puse în dezbaterea Consiliului Local Alba Iulia, în ședința din 30 ianuarie, se află și unul privind înfiinţarea Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al municipiului.

Potrivit documentului ce va fi supus la vot, ”Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Alba Iulia va fi consultat şi va putea propune activităţi, în limita a 5% din valoare bugetata a unui proiect, în cadrul evenimentelor organizate de către Consiliul Local Alba Iulia sau de către unităţile din subordine, evenimente ce depăşesc bugetul de 100.000 lei şi care au ca domeniu unul din următoarele: cultură: educaţie şi formare; ocuparea forţei de muncă şi antreprenoriat; participare şi activităţi de voluntariat; sport, sănătate şi mediu; incluziune socială şi susţinerea tinerei familii”.

Consiliul consultativ pe probleme de tineret va fi o structură consultativă fără personalitate juridică și va funcţiona pe lângă Consiliul Local Alba Iulia pe baza dialogului structurat în ceea ce priveşte elaborarea şi monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului la nivel local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea