Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Se amână debutul brazilianului Da Silva la Metalurgistul Cugir, încă 3 săptămâni

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Debutul brazilianului Patrick Kallemback da Silva la divizionara terță se mai amână încă 3 săptămâni.

Fotbalistul de profil ofensiv în vârstă de 27 de ani a venit în această vară de la Sănătatea Cluj, dar acesta mai trebuie să aștepte până va evolua în formația condusă de Lucian Itu, totul depinzând de obținere documentelor pentru ședere în România. Aducerea lui Da Silva poate fi considerată cea mai importantă mutare estivală la nivelul transferurilor pentru “roș-albaștri”, asta mai ales în condițiile în care Metalurgistul Cugir are probleme în compartimentul ofensiv.

Marcel Domșa va suporta o intervenție chirurgicală în urma accidentării (ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng din amicalul cu CSU Alba Iulia, revenirea pe gazon fiind estimată doar primăvara viitoare. În plus, la runda inaugurală, 1-0 cu Avântul Reghin, nici vârful Ionuț Cîrloanță nu a fost disponibil din pricina unei întinderi musculare inghinale. Conform anticipărilor, situația brazilianului se va rezolva în perioada imediat următoare, însă se anticipează că va lipsi în disputele cu ACS Mediaș (vineri, 1 septembrie), ACS Tg. Mureș (vineri, 8 septembrie) și CSU Alba Iulia (vineri, 15 septembrie) estimându-se intrarea abia în etapa a 5-a (deplasare la Viitorul Cluj).

Săptămâna aceasta așteptăm să ajungă cazierul jucătorului din Brazilia. Apoi trebuie să încărcăm documentele pentru Consulatul General al României de la Szeged. Se va face o programare și fotbalistul trebuie să se prezinte pentru a primi viză”, a spus Călin Mureșan, directorul CS Metalurgistul Cugir.

foto: Adrian Farcaș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Roland-Garros: Miriam Bulgaru, eliminată în turul 2 al calificărilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Roland-Garros: Miriam Bulgaru, eliminată în turul 2 al calificărilor Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) a fost eliminată în turul 2 al calificărilor la turneul de tenis de la Roland-Garros. Sportiva din Alba Iulia a fost învinsă în două seturi de Katie Volynets (SUA). Jucătoarea din Statele Unite ale Americii s-a impus cu 6-0, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea