Școlile ar putea rămâne închise și din septembrie, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus: Anunțul premierului Orban

Paul Voicu - Primar 2020

Potrivit șefului Guvernului, redeschiderea școlilor în toamnă depinde de evoluția pandemiei de coronavirus. Premierul Ludovic Orban îi avertizează pe cei implicați în sistemul de educație să fie pregătiți de reînceperea cursurilor doar online.

Ludovic Orban, premierul României: Nu știm care va fi evoluția și trebuie să fim pregătiți pentru orice situație. Atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al logisticii.

ELIT

Noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educație, să ne asigurăm că profesorii, învățătorii au capacitatea a transmite informații în orice fel de condiții, să pregătească cu mare migală începutul anului și să fim pregătiți pentru orice situație.

Am încredere în capacitatea dascălilor de a se adapta la orice situație, de a rămâne aproape de copii, chiar dacă nu toți vor fi în clase, chiar dacă legătura va fi o legătura prin fibră optică și prin intemediul ecranului de calculator.

Mihail David - 2020

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...