Rămâi conectat

Sport

Școala Gimnazială Stremț – locul cinci pe țară la fotbal feminin, la faza finală a Olimpiadei Gimnaziilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal feminin a Școlii Gimnaziale Stremț s-a clasat pe locul al 5-lea pe țară la faza finală a Olimpiadei Gimnaziilor, desfășurată recent la Izvorani (județul Ilfov).

Echipa pregătită de Olimpiu Cucerzan a terminat neînvinsă Gimnaziada, reușind o prestație de lăudat. Și asta chiar dacă nu a beneficiat de aportul unei jucătoare de bază, Sara Blaga, care a plecat în Spania definitiv cu familia, o pierdere importantă în plan ofensiv.

Rezultatele înregistrate de fetele din Stremț au fost următoarele: 1-1 cu Școala Gimnazială Smeeni (județul Buzău), 0-0 cu Liceul Tehnologic “Alexandru Vlahuță” Șendriceni (județul Botoșani) și din nou 0-0 cu Școala Gimnazială “Regele Mihai I” Drobeta Turnu Severin (județul Mehedinți). Dacă în ultimul joc echipa din Alba reușea să învingă, se califica în semifinală, unde adversar era Școala Gimnazială nr. 40 București (eliminată la loviturile de departajare de Școala Gimnazială “Regele Mihai I”, ce a devenit ulierior vicecampioană națională).  Echipa din Mehedinți a pierdut în grupă 0-7 cu Botoșani, a învins 1-0 pe Buzău, iar după remiza cu echipa din Stremț a strâns 4 puncte, în vreme ce Școala Gimnazială Stremț avea nevoie de victorie, cu două egaluri înaintea jocului direct.

Un parcurs mai mult decât onorabil, materializat printr-un turneu fără eșec, o mențiune și locul al 5-lea la nivel național la fotbal feminin, clasele V-VIII. “A fost o experiență unică atât pentru mine cât și pentru fete în urma căreia le mulțumesc din suflet și le felicit pentru tot acest parcurs deosebit din care am învățat foarte multe toți cei implicați. Felicit încă o dată fetele pentru performanța obținută!”, a transmis profesorul Olimpiu Cucerzan. Lotul echipei Viitorul Stremț a fost compus din Raluca Blagu – portar, Roxana Bocăniciu (cpt.), Andreea Cristea, Carmen Moldovan, Andreea Brîndescu, Daria Tecșa, Larisa Goarnă, Cristina Hada și Crinela Danciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea