Rămâi conectat

Sport

SCMU Craiova – Volei Alba Blaj 0-3 | Campioana României, 11 victorii din 11 meciuri, în turul campionatului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a încheiat prima parte a stagiunii cu o victorie, în deplasare cu SCMU Craiova, restanţă din etapa a 4-a a Diviziei A1, scor 3-0 (25-16, 25-13, 25-10).Volei Alba Blaj - Rapid 15

 

Campioana „en-titre” a repurtat al 11-lea succes din tot atâtea jocuri, disputate în prima parte a sezonului regulat., dominând autoritar stagiunea internă.

În tabăra oltencelor activează Adina Stanciu şi Ioana Vodă, echipiere până în vară a formaţiei din „Mica Romă”.

 

Invincibilă în competiția internă, Volei Alba Blaj se poziționează pe prima poziție, cu 32 de puncte, din cele 33 posibile, după un parcurs impecabil, în care a pierdut numai un punct, în deplasare cu CSM Bucureşti.

*Boscaci și Grbac convocate la loturile naționale

Ana Grbac, la reprezentativa Croației, respectiv Leticia Boscacci – la naționala Argentinei, sunt cele două jucătoare convocate până în 10 ianuarie la acțiuni ale echipelor  reprezentative, angrenate în calificările pentru Jocurile Olimpice din 2016, din Brazilia.

Au evoluat: Ana Grbac,  Ivana Plchotova, Adriana Bobi, Anamaria Berdilă, Adina Salaoru, Jovana Vesovic și Marina Vujovic (libero); au mai jucat Carmen Mateaş, Ioana Nemțanu; Silvana Chausheva, Dubravka Djuric, Denisa Viloiu (n-a fost inclusă în lot Leticia Boscacci).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea