Rămâi conectat

Sport

Schimburi de jucători între CS Zlatna şi Europa Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alin Câmpean şi Bogdan Prodea pe Ampoi

    Fotbalistul Bogdan Prodea (20 ani) jucător legitimat la Steaua II Bucureşti a acceptat propunerea venită de la CS Zlatna şi va evolua în retur, sub formă de împrumut, sub comanda lui Dorel Mureşan. Fotbalistul originar din Blaj a fost curtat în această perioadă şi de Europa Alba Iulia, unde l-a dorit fostul său antrenor Alin Hancăş. De asemenea, la divizionara terţă s-a întors atacantul zlătnean Alin Câmpean (22 ani), plecat în urmă cu un an la Dinamo II Bucureşti, grupare la care a evoluat în turul campionatului.
Aurarii au intrat de luni în cantonament centralizat la Zlatna, inclusiv B. Prodea şi A. Câmpean, însă pe lista despărţirilor s-au mai adăugat două nume: Andrea şi Farkaş, astfel că raportat la prima parte a stagiunii mai există numai 6 „supravieţuitori” (Budai, Cocârcă, I. Marian, Sucală, Kiraly şi M. Rusu).

  • Cecălăcean şi Andrea la Europa

    În ultima săptămână după „amicalul” de la Sebeş, CS Zlatna a renunţat la Arsene, Farkaş (opţiunea jucătorilor), Andrea şi Cecălăcean. De fapt ultimii doi au fost direcţionaţi spre Europa Alba Iulia (împrumut până la finele campionatului), de unde zlătnenii i-au luat ieri pe H. Marian şi R. David, cele două grupări închegând astfel o colaborare. De asemenea la „europeni” s-a întors Ponoran (testat de Pandurii II Tg Jiu), fiind înregimentat şi A. Gherman (actele primite tot de la CS Zlatna), însă achiziţionarea lui A. Tulea (Viitorul Biia) nu mai este de actualitate (jucătorul invocând motive personale). Altfel, miercuri, 1 februarie, de la ora 15.30, pe terenul 2 al Stadionului „Cetate” se va desfăşura întâlnirea de verificare dintre FC Unirea Alba Iulia şi CS Zlatna, iar Europa Alba Iulia va juca joi, 2 februarie, tot la ora 15.30, în deplasare cu Arieşul Turda. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea