Rămâi conectat

Sport

Schimbare între buturi la Metalurgistul Cugir: pleacă Tiut, la FC Botoşani *Vine ex-uniristul Vlad Ignat?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terţă Metalurgistul Cugir se pregăteşte de o mutare interesantă între buturi, plecarea titularului Calin Tiut la FC Botoşani putând fi substituită de aducerea unul alt tânăr goalkeeper, albaiulianul Vlad Ignat.

Portarul lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia este legitimat la Dinamo Bucureşti, în retur apărând buturile echipei secunde din Liga a 3-a şi la juniori, cucerind medalia de bronz la juniori A, după finala mică, 4-3 cu Pandurii Tg. Jiu. „Încă nu ştiu sigur ce voi face. Mai am contract cu Dinamo, trebuie în primul rând să vorbesc cu clubul de care aparţin, dar un lucru este cert, sunt tânăr şi îmi doresc să joc mai mult„, a spus Vlad Ignat.

*Din „Groapă” au plecat Al. Giurgiu şi Schuller

Gruparea din „Ştefan cel Mare” a avut înregimentaţi şi alţi albaiulieni, Schuller – care a fost împrumutat tot la Cugir, Alexandru Giurgiu, căruia i s-a reziliat înţelegerea de curând şi Ionuţ Stan – cedat în retur la Poiana Câmpina, cu care a promovat în Liga a 2-a.

Vlad Ignat nu exclude posibilitatea ca în campionatul viitor să revină în judeţul Alba, iar oficialii cugireni studiază oportunitatea întrucât acesta s-ar încadra şi la categoria obligativităţii utilizării unor tineri în primul unsprezece.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea