Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal pe strada Craivei din Alba Iulia – După ce și-a băut toți banii, un bărbat a vrut să-și bată nevasta pentru că nu i-a făcut mâncare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că nu a gătit pe placul soţului, o gospodină din Alba Iulia a fost pe punctul de a lua bătaie de la acesta. A fost salvată de intervenţia oportună a unui echipaj de jandarmerie care a aplanat conflictul şi l-a sancţionat pe bărbat.

Incidentul a fost semnalat pe strada Craivei din municipiul reşedinţă de judeţ, marţi 18 august, în jurul orei 2.00. Întorcându-se acasă sub influenţa băuturilor alcoolice, un localnic în vârstă de 46 de ani a constatat că soţia nu a gătit mâncare. I-a reproşat acest fapt femeii, iar în replică, aceasta i-ar fi imputat că iarăşi se întorsese fără bani şi “cu mâna goală” şi l-ar fi îndemnat să mănânce din ceea ce a adus acasă. Reacţia soţiei a determinat furia bărbatului care a înjurat-o, a ameninţat-o cu bătaia şi chiar a fugit după aceasta, probabil pentru a-şi pune în practică intenţiile violente.

Alertat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a acţionat pentru aplanarea conflictului. Constatând vinovăţia bărbatului, jandarmii i-au recomandat să evite să mai fie implicat in astfel de situaţii, iar la final l-au sancţionat contravenţional. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea