Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: O femeie din Câmpeni a fost agresată de către fostul soț

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: O femeie din Câmpeni a fost agresată de către fostul soț

O femeie din Câmpeni, de 34 de ani, a fost agresată de către fostul soț, în urma unor discuții contradictorii, într-o locuință din Alba Iulia. Polițiștii i-au făcut ordin de restricție provizoriu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 aprilie 2024, în jurul orei 17.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați, de către o femeie de 34 de ani, din Câmpeni, cu privire la faptul că a fost agresată de către fostul soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce femeia s-ar fi aflat într-o locuință din Alba Iulia, pe fondul unor discuții contradictorii avute cu fostul său soț, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, ar fi agresat-o, fără a-i provoca leziuni grave pentru care să fie necesară acordarea de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu, prin care i-au interzis să se apropie de fosta sa soție.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La Pianu se va dezvolta o stațiune turistică în jurul terenului de golf. Fonduri europene pentru finalizarea rețelelor de apă și canalizare

Unirea Ziarul

Publicat

în

La Pianu se va dezvolta o stațiune turistică în jurul terenului de golf. Fonduri europene pentru finalizarea rețelelor de apă și canalizare Primăria Pianu a câștigat finanțare pentru un proiect depus la Agenția Fondului de Mediu, un plan de finalizare a rețelelor de apă și canalizare la Pianu de Sus. Este un proiect important care, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea