Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Sărbătorire neconvenţională, într-un spaţiu neconvenţional

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Cu prilejul sărbătoririi Zilei Femeii, anul acesta, la Art Cafe (Downtown), „La Lulu” cum zic „ai casei”, a avut loc un eveniment muzical excepţional, dedicat frumoaselor noastre albaiulience şi românce, de oriunde ar fi ele. Este vorba despre un concert de jazz, susţinut de trupa „INNER VOICES”, avându-l drept „capelmaistru” pe Marius Coş. Alături de chitara-vorbitoare a lui Marius s-au aflat pe scenă la Art Cafe şi ceilalţi membri ai trupei: Laura Orian (synth, percussion), o voce greu de egalat, pe care aş asemăna-o ca inflexiune şi profunzime cu aceea a Lisei Gerrard, Dan Liviu Cernat (violă) un tânăr care s-a perfecţionat la cele mai prestigioase şcoli europene, Ovidiu Pârjol (keyboards) un teoretician capabil să pună în practică aproape orice linie melodică, Lvente Szocs (bass), un alt maestru al diversităţii şi adaptabilităţii şi Ferdinand Borca (drms) unul dintre cei mai viguroşi şi echilibraţi percuţionişti pe care i-am văzut vreodată.
Atmosfera a fost intimă, prietenească şi dezinhibată, cum este întotdeauna „La Lulu”. Singurul oficial pe care l-am văzut, discret şi fără pretenţii de vedetă, a fost dr. Radu Vieru, preşedintele PNŢCD Alba Iulia şi candidat al acestei formaţiuni la fotoliul de primar al municipiului nostru, alături de soţia sa, Noela. Un eveniment fain, spontan, la care au participat oameni faini, cam de toate vârstele. Felicitări! (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ministerul Educației, lege privind accesul copiilor la tehnologie: În ce condiții cei mici au voie la dispozitive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Educației, lege privind accesul copiilor la tehnologie: În ce condiții cei mici au voie la dispozitive Un proiect premieră de la Ministerul Educației face referire la accesul copiilor la tehnologie, atât la școală, cât și acasă, iar potrivit documentului, cei până-n 2 ani nu ar trebui să aibă acces la telefon sau tabletă, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea