Rămâi conectat

Sport

Sărăcie şi criză în „Cetate”! Jucătorii unirişti au ajuns să gătească din banii proprii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a câştigat trei puncte, dar situaţia reală din curtea divizionarei secunde albaiuliene este una şocantă. După meciul cu FC Maramureş Baia Mare mai mulţi fotbalişti s-au plâns că, sărăcia este lucie, iar în zilele premergătoare meciului au fost nevoiţi, în lipsă de bucătar (plecat din motive financiare), să gătească singuri, procurându-şi hrana din banii proprii, în plus medicamentaţia şi vitaminizarea lipsind cu desăvârşire!

De asemenea, echipierii unirişti au stat mai bine de o oră în vestiar, la o şedinţă ad-hoc cu şefii, discutându-se pe tema restanţelor (3 luni contractuale), dar mai ales cu privire la incertitudinea ce duce Unirea aproape de desfiinţare, în cele din urmă „alb-negrii” primind câte 500 de lei pentru detensionarea atmosferei.

Noi jucătorii suntem singuri împotriva tuturor, jucăm fotbal pe burta goală cum se spune, doar pentru noi şi puţinii suporteri ce vin la stadon. Nimeni nu ne ajută, am ajuns să ne cumpărăm în dimineaţa meciului mâncare”, a răbufnit Constantin Bumbac.

*Stelu’ şi Romică au de tras…

Nici maramureşenii nu stau pe chiar pe roze, vizitatorii trecând doi portari (Olaru şi Apostol) pe foaia de joc. Dacă la Chişu (FC Botoşani, ce a jucat în cupă) s-a renunţat, băimărenii i-au înregimentat pe A. Bălan (fost la FC Zalău şi în pregătiri cu Chiajna) şi brazilianul Donathan Dos Santos (fost la Gloria Bistriţa echipa secundă). Însă sud-americanul, îmreună cu Achim n-au avut viză medicală şi această situaţie l-a bulversat pe Buia.

O să vină meciuri grele, dar acum mă bucură rezultatul în condiţiile situaţiei în care ne aflăm. Plecarea lui Pascal ne-a bulversat, însă CFR Cluj ne-a ajutat enorm cu aceşti jucători, Tiut fiind un important câştig. În prima parte puteam încheia jocul, apoi pregătirea fizică şi-a spus cuvântul. Baia Mare a pus presiune, mi-era teamă de egalare. Mircea Oprea mă ajută enorm în motivarea echipei, dar este foarte dificil”, a declarat Stelian Gherman.

Jucătorii mei au aceeaşi problemă, finalizarea, ratăm cu uşurinţă. Unirea a marcat şi a câştigat. Pentru Câmpean, introdus la pauză golul este important, dar din păcate am rămas cu mâna goală. Acele probleme cu respectivii jucători m-au bulversat, m-au obligat să modific primul unspreceze”, a precizat Buia.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea