Rămâi conectat

Sport

Şanse pentru fotoliul de lider! Sâmbătă, ora 15.00, Industria Galda – Pandurii Tg. Jiu 2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

acs-poli-timisoara-industria-galda-20Plasată pe locul secund, Industria Galda, merituoasa formaţie pregătită de Paul Ciucă, vizează perpetuarea unei serii extraordinare ce a adus-o în prim-planul Seriei a 4-a din Liga a 3-a.

Cu 4 victorii consecutive la activ şi la egalitate cu liderul Naţional Sebiş, Industria Galda  de Jos are oportunitatea să urce în fruntea iererhiei, dacă va învinge pe propriul teren pe Pandurii Tg. Jiu 2, oltenii care acum două runde, la precedenta descindere în Alba, au câştigat dramatic, la Zlatna, în prelungiri, pe junii „alb-negri”.

O victorie a găldenilor trebuie însă coroborată cu un pas greşit al arădenilor la Becicherecu Mic. Meciul cu echipa „satelit” a prim-divizionarei poate însemna un nou episod în povestea frumoasă a găldenilor. „Nu va fi o confruntare facilă, adversarii sunt în formă, au moral bun după ce au câştigat ultimele trei jocuri. Există o motivaţie în plus pentru noi să învingem, în ideea de a avea oportunitatea să jucăm, peste o săptămână, derby-ul de la Sebiş din postura de lideri”, a declarat Paul Ciucă. Din distribuţia gazdelor va absenta Al. Man – accidentat, anumite probleme acuzând Boancă (bronşită), A. Câmpean şi S. Mureşan (de natură musculară), dar se speră în recuperarea lor şi includerea în efectiv.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea