Ziarul Unirea

Sâmbătă, pe “Cluj Arena”, meci de gală pentru Metalurgistul Cugir | Gruparea de sub Drăgana, la sărbătoarea promovării “șepcilor roșii”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe “Cluj Arena”, partida din etapa a 28-a a Seriei a 5-a dintre “U” Cluj și Metalurgistul Cugir este una specială.

Cu acest prilej, cea mai iubită echipă din Ardeal, aceea a “șepcilor roșii” va fi premiată pentru promovarea în eșalonul secund în cadrul unei ceremonii la care va fi prezent și Răzvan Burleanu, președintele FRF. Meciul nu mai are nicio miză în planul ierarhiei, poate doar pentru “roș-albaștri”, în speranța unei clasări cât mai bune, dar este un prilej ideal pentru gruparea de sub Drăgana de a-și demonstra potențialul, aflându-se în lumina reflectoarelor. Metalurgistul este singura reprezentantă a județului ce a reușit să înscrie în acest sezon împotriva formației lui Falub (1-2 în tur), clujenii câștigând toate cele șase dueluri directe cu “albanezele”, ultimul fiind acel umilitor 7-0 de pe “Cetate” administrat acum două săptămâni Unirii Alba Iulia. “Sperăm să fie o sărbătoare fotbalistică, un meci plăcut și să ne bucurăm de fotbal. Întâlnim o echipă de Liga a 2-a și îi felicităm pe cei de la «U» pentru realizarea promovării”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Cugirenii nu pot conta pe L. Itu – accidentat, dar va reveni M. Neagu. După singurul eșec din 2018, 1-2 cu CFR Cluj II, studenții au realizat 6 victorii succesive, între care trei la diferență de 7 goluri, având 270 de minute fără a primi gol.

ELIT

Dan HENEGAR