Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Industria Galda de Jos – Metalurgistul Cugir, derby judeţean în debutul Ligii a 3-a

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest sfârşit de săptămână Liga a III-a porneşte la drum. În noua ediţie 2014-2015, judeţul Alba este reprezentat de două echipe în Industria Galda - CS Ineu 27fotbalul profesionist, Metalurgistul Cugir (locul 3 anul trecut în Seria a V-a) şi Industria Galda de Jos, nou promovată. Cu ample mişcări de trupe în cele două tabere, atât la nivelul lotului, cât şi băncilor tehnice, cele două echipe se vor înfrunta tocmai în prima etapă din actualul sezon.

Meciul va fi găzduit de noua divizionară terţă, Industria Galda de Jos, la eveniment anunţându-şi participarea foarte multe persoane, ceea ce rezultă că spectacolul din teren va fi sprijinit şi de cel din cocheta tribună găldeană. Partida va fi cu mult mai specială, având în vedere că deşi nu s-au întâlnit în meciuri directe cele două echipe sunt legate de mai multe amănunte de-a lungul timpului. În primul rând, noul antrenor al Industriei Galda de Jos, Radu Andone se va afla faţă în faţă pentru prima oară cu Dan Mănăilă, tehnicianul Metalurgistului, antrenor care a preluat funcţia de la Andone în urmă cu doi ani, când a fost numit principal la Europa Alba Iulia. În tabăra găldenilor se regăsesc Alexandru Man şi Alin Câmpean, foşti jucători în sezonul trecut sub Drăgana. Evoluţia lui Man este incertă pentru această partidă (din cauza unor probleme cu contractul), însă Câmpean se va regăsi cu siguranţă în faţa foştilor săi colegi, apărătorii de la Cugir. Iată ce a delcarat Dan Mănăilă despre această partidă: “Aşteptăm cu nerăbdare începtului Ligii a 3-a. Noi sperăm să păstrăm evoluţiile bune de anul trecut şi să ne întoarcem de la Galda de Jos cu toate cele 3 puncte. Cu toate acestea, sunt sigur că nu vom avea un meci uşor, Industria este la prima participare în Liga a 3-a şi sunt convins că jucătorii adverşi vor fi foarte determinaţi. Sper să fim pregătiţi din toate punctele de vedere pentru acest meci şi le urez succes celor de la Galda de Jos în noul campionat”, a declarat Dan Mănăilă – antrenor Metalurgistul Cugir. De partea cealaltă, Radu Andone nu a putut fi contactat, însă Marcel Georgiu a oferit o decalraţie despre acest meci pentru ziarul Unirea. “Pentru noi va fi cu siguranţă greu. Metalurgistul Cugir este echipa mai experimentată şi au prima şansă, dar nu ne vom da de o parte. Sper să fie un spectacol pe teren şi în tribune, este totuşi un derby judeţean şi sunt sigur că va fi foarte multă lume prezentă la meci”, a precizat Marcel Georgiu – antrenor secund Industria Galda de Jos.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Echipe probabile:

Industria: Căt. Ştef – Frenţiu, Căt. Ivaşcu, Haiduc, Cr. Ivaşcu, Păcurar, Cristea, Medrea, Cernea, Contor, Câmpean.

Metalurgistul: Vl. Ignat – Dulap, Petcu, Bold, Medeşan, Şuteu, Itu, Avramescu, Negură, Cârstean, S. Mureşan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea