Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, în Sala Universităţii din Alba Iulia va avea loc partida CSU Alba Iulia-BCM Danzio Timişoara

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Debut de retur de Liga Naţională pentru CSU Alba Iulia. În prima partidă din 2014 din campionat, echipa universitară întâlneşte pe propriul teren pe BCM Danzio Timişoara, într-o confruntare care contează pentru etapa a XIV-a a Campionatului naţional de baschet feminin, Divizia A.

Disputa se anunţă a fi una la discreţia gazdelor, care joacă în Sala de Sport a Universităţii, în faţa propriilor suporteri, este plasată mult mai bine în clasament, are un lot superior valoric şi avantajul moral dat de faptul că în acest sezon, în partida tur, a învins trupa bănăţeană clar, în deplasare, cu scorul de 100-37.

În ceea ce priveşte prestaţia din campionat până la finalul turului, CSU Alba Iulia ocupă poziţia a doua în clasament şi a reuşit să obţină până în acest moment 12 victorii, înregistrând o singură înfrângere, cu campioana ICIM Arad. De cealaltă parte, BCM Danzio se clasează pe locul 9, cu 5 succese şi 8 partide pierdute şi va lupta în această a doua parte a sezonului regulat pentru calificarea în playoff-ul campionatului. În întâlnirile directe, scorul este unul destul de strâns, 8-5 pentru CSU, însă universitarele au câştigat 6 din ultimele 7 dispute faţă în faţă. În ultima partidă dintre cele două combatante, sportivele conduse de pe bancă de Miroslav Popov au trecut fără probleme la debutul în campionat de timişorence. Echipa universitară s-a impus clar în Sala ”Constantin Jude” din Timişoara, scor 100-37 (26-10, 24-12, 27-8, 23-7), într-un meci fără istoric, dominat clar de la un capăt la altul de CSU, care a câştigat autoritar toate cele patru sferturi. Meciul care va avea loc mâine, 18 ianuarie 2014, cu începere de la ora 18:00 este unul special pentru jucătoarea de la CSU, Tiffany Brown, care a fost transferată în vara lui 2013 de la adversarele din Timişoara, formaţie la care a petrecut două sezoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea