Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, derby în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” *CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte, sau Popov împotriva campioanei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-CSM Targoviste013Sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, CSU Alba Iulia, invincibilă în actuala stagiune (un total de 5 victorii în campionat şi cupă) are de trecut primul examen major, o confruntare cu campioana CSM Târgovişte. Echipa lui Fleşeriu a început şovăielnic sezonul (eşec cu ICIM Arad, eliminare din Cupa României), dar echipa din Dâmboviţa este cotată drept favorită în acest duel. „Dacă stăm bine în picioare, batem fără probleme la Alba Iulia. Nu cred că Alba e mai bună decât Sepsi. Adversarul se bazează pe jucătoare tinere, fără prea mare experienţă şi cred că putem tranşa în favoarea noastră acest joc”, a spus antrenorul CSM-ul, ce are în efectiv fostele „studente” Cadijah Whittington, Ancuţa Stoenescu, Elena Dincă şi Volha Tămîrgeanu. În ediţie trecută, CSM Târgovişte a avut câştig de cauză, în semifinale, în compania albaiuliencelor, scorul întâlnirilor directe fiind 13-3.

*Lipseşte Elisabeth Pavel

Gruparea din Cetatea Marii Uniri nu poate conta nici în acest test „strong” pe pivotul naţionalei României, Elisabeth Pavel, baschetbalistă în continuare indisponibilă din cauza unei fracturi la metatarsiene. „Nu putem să ne bazăm pe Pavel, o jucătoare de bază, dar încercăm şi în aceste condiţii să realizăm o prestaţie apreciată. Ne aşteaptă un joc foarte foarte dificil, cu o formaţie extrem de puternică. Vorbim de un duel important cu echipa campioană, iar tânăra mea echipă va încerca să evolueze cât poate mai bine, pentru a-şi valorifica şansele, atâtea câte sunt”, a declarat Miroslav Popov, antrenorul CSU.

*Bogdan Duma: „sper să reuşim să facem o figură frumoasă”

Cele două combatante s-au întâlnit luna trecută într-o dublă amicală înaintea debutului sezonului, tot la Alba Iulia, victoriile fiind împărţite, însă datele problemei sunt modificate substanţial. „Nu poţi compara jocurile de verificare cu confruntările oficiale, noi ne propunem să facem o figură frumoasă şi să ţinem, cât de mult posibil aproape de oponente. Ne aşteaptă o întâlnire foarte grea, în care nu ne punem foarte multe speranţe. Lotul nostru este inferior comparativ cu sezonul anterior, departe de forţele numite ICIM Arad, CSM Târgovişte sau Sepsi Sf. Gheorghe, obiectivul propus în acest campionat fiind de a accede în play-off”, a declarat Bogdan Duma, preşedintele CSU.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea