Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara | Iarăși derby-ul Seriei a 9-a sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, de la ora 17.00, sub Drăgana, în etapa a 5-a a play-off-ului Seriei a 9-a din eșalonul terț, se înfruntă primele două clasate: Metalurgistul Cugir (locul secund, 42 de puncte) și liderul CS Hunedoara (60 de puncte).

Gruparea de sub furnale este din punct de vedere matematic prima din cele 10 campioane ale Ligii a 3-a, fiind alături de CSM Reșița (Seria a 7-a), imbatabilă în acest sezon în care a strâns 19 victorii și 3 remize. Pe de altă parte, “roș-albaștrii” nu sunt deloc liniștiți, eșecul din Vinerea Mare de la Ungheni aducând formația din Mureș la doar 5 puncte în spate. Cugirul, singura echipă din serie ce a luat puncte la Hunedoara, acum trei săptămâni, 0-0 în 9 aprilie, speră să dea lovitura, după ce a mai îregistrat două eșecuri similare (scor 1-3) în duelurile cu “noul Corvinul”.

Ajuns la 55 de meciuri consecutive fără eșec, partide bifate la CS Hunedoara și Viitorul Șelimbăr, antrenorul Florin Maxim poate să mizeze în această confruntare pe jucători utilizați mai puțin, lucru care ar conveni amfitrionilor. Din păcate, sunt probleme de efectiv pentru cugireni, în condițiile în care vor lipsi două piese de pază: P. Păcurar (posibilă intervenție chirurgicală pentru ruptură a meniscului, nu a evoluat de două meciuri) și I. Grozav (a efectuat un examen RMN pentru a afla gravitatea accidentării).

Este un derby și vrem să scoatem maximum din acest meci. Ne legăm de orice, ne propunem un rezultat pozitiv, pentru că nu suntem liniștiți. Adversarii se gândesc deja la barajele de promovare, dar noi mai avem de tras. Știm forța Hunedoarei și încercăm să etalăm o prestație care să ne ofere șanse să luăm puncte“, a precizat Lucian Itu, cel care are dificultăți în zona centrală a defensivei, fiind posibil să apară în formula de start, la fel ca lângă furnale.

Va fi o săptămână de foc, cu o deplasare în intermediară la Cluj (miercuri, 4 mai, cu Viitorul) și duelul de “totul sau nimic”, în 7 mai, cu Unirea Ungheni, în fața fanilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea