Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Industria Galda – Fotbal Comuna Recea | Reprezentație internă dificilă pentru trupa lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda este singura reprezentantă a județului care în weekend evoluează pe teren propriu, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 17.00, aceasta în condițiile în care Performanța Ighiu are rundă liberă.

Găldenii vin după două jocuri câștigate pe terenuri străine, la Iernut și Dumbrăveni (cu Gaz Metan Mediaș II), au urcat pe poziția secundă a ierarhiei (40 de puncte), dar nu pot uita că la precedenta dispută acasă au pierdut net, 0-3, derby-ul “de Alba”, cu Unirea Alba Iulia. Maramureșenii lui Romică Buia reprezintă însă o “nucă tare”, situându-se pe poziția a 5-a, la trei “lungimi” în spate, având trei jocuri fără a câștiga. “Întâlnim o echipă fruntașă a seriei, un adversar incomod, care a luat puncte în Alba. Noi nu am reușit prestații foarte bune în jocurile interne și de aceea ne așteaptă o întâlnire dificilă. O să facem tot ce depinde de noi pentru a mulțumi publicul ce așteaptă să câștigăm, dar și pentru a onora poziția din clasament, pe care dorim, dacă se poate, să o păstrăm cât de mult”, a spus antrenorul Paul Ciucă.

Apetri a început antrenamentele, dar nu e apt, Boancă acuză o problemă medicală, iar M. Cristea are un eveniment de seamă sâmbătă, când se va căsători. În tur, Industria a câștigat cu 2-1, iar în precedentele descinderi în Alba formația din Nord a înregistrat o remiză (3-3 cu Performanța – în tur), o victorie (1-0 cu Unirea, prima rundă din retur) și o înfrângere (0-1 la Cugir, în 30 martie, când a pierdut întâia oară în 2018).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea