Sâmbătă, ora 17.00, Industria Galda – Fotbal Comuna Recea | Reprezentație internă dificilă pentru trupa lui Paul Ciucă

Industria Galda este singura reprezentantă a județului care în weekend evoluează pe teren propriu, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 17.00, aceasta în condițiile în care Performanța Ighiu are rundă liberă.

Găldenii vin după două jocuri câștigate pe terenuri străine, la Iernut și Dumbrăveni (cu Gaz Metan Mediaș II), au urcat pe poziția secundă a ierarhiei (40 de puncte), dar nu pot uita că la precedenta dispută acasă au pierdut net, 0-3, derby-ul “de Alba”, cu Unirea Alba Iulia. Maramureșenii lui Romică Buia reprezintă însă o “nucă tare”, situându-se pe poziția a 5-a, la trei “lungimi” în spate, având trei jocuri fără a câștiga. “Întâlnim o echipă fruntașă a seriei, un adversar incomod, care a luat puncte în Alba. Noi nu am reușit prestații foarte bune în jocurile interne și de aceea ne așteaptă o întâlnire dificilă. O să facem tot ce depinde de noi pentru a mulțumi publicul ce așteaptă să câștigăm, dar și pentru a onora poziția din clasament, pe care dorim, dacă se poate, să o păstrăm cât de mult”, a spus antrenorul Paul Ciucă.

Apetri a început antrenamentele, dar nu e apt, Boancă acuză o problemă medicală, iar M. Cristea are un eveniment de seamă sâmbătă, când se va căsători. În tur, Industria a câștigat cu 2-1, iar în precedentele descinderi în Alba formația din Nord a înregistrat o remiză (3-3 cu Performanța – în tur), o victorie (1-0 cu Unirea, prima rundă din retur) și o înfrângere (0-1 la Cugir, în 30 martie, când a pierdut întâia oară în 2018).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...