Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Industria Galda – CS Ocna Mureș | Primul derby “de Alba” al anului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul derby “de Alba” din 2019, se dispută sâmbătă, 23 martie, de la ora 15.00, între Industria și CS Ocna Mureș, conjudețene clasate în subsolul Seriei a 4-a, în zona locurilor retrogradabile.

Amfitrionii au două succese la rând și se situează pe poziția a 13-a (21 de puncte), iar vizitatorii sunt ultimii, cu numai două puncte. În toamnă, pe “Stadionul Dragostei”, găldenii au reușit prima victorie stagională, una netă, scor 5-0 (hat-trick Cioară), meci la finele căruia CS Ocna Mureș s-a despărțit de antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier.

*O partidă specială…

Dacă din tabăra gazdelor va lipsi doar Fl. Schiau – indisponibil (Haiduc și Circov – răciți, dar recuperabili), în distribuția ocnamureșenilor sunt absențe de marcă: Vaidasigan, P. Muntean, T. Cristea și Moise – toți accidentați. Se prefigurează o premieră pentru un derby între reprezentantele județului, în condițiile în care cei doi “principali” nu vor sta pe bancă, Paul Ciucă – din motive de sănătate, iar Mihai Manea – suspendat după partida cu ACS Dumbrăvița (pierdută de la 0-2).

Va fi o confruntare ce se anunță atractivă, fără vreo favorită, în condițiile în care ocnamureșenii etalează evoluții superioare poziției din clasament, chiar dacă încă mai așteaptă prima victorie în eșalonul terț, punctele fiind extrem de importante pentru ambele echipe. “Ne luptăm pentru supraviețuire și sperăm să învingem. Fiecare formație are șansele ei în această dispută, pentru că ocnamureșenii au o echipă mult mai bună și mai organizată decât în meciul tur”, a declarat Marcel Georgiu, președintele Industriei.

Întâlnim o formație aflată pe o pantă ascendentă, iar noi venim după episodul mai puțin plăcut din meciul anterior, când am pierdut de la 0-2. Cred că am învățat din greșeli și căutăm să obținem prima victorie”, a precizat Mihai Manea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea