Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, CSU Alba Iulia – Corvinul Hunedoara | Studenții, examen sever cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 15.00, pe “Cetate” în ultima rundă a sezonului regular din Seria 9, poposește liderul Corvinul Hunedoara (49 de puncte).

Gruparea de lângă furnale continuă marșul spre barajul de promovare, cu 6 victorii consecutive, ultimele două, în 2023, acasă cu ACS Tg. Mureș și Viitorul Cluj (fără a primi gol), elevii lui Florin Maxim având cel bun golaveraj (59-9), cele mai multe goluri înscrise și cele mai puține primite. În tur a fost 2-0 pentru “corbii albaștri”, aceștia câștigând în toamnă toate disputele din Alba (4-0 la Ocna Mureș, 3-0 cu CSM Unirea Alba Iulia, 1-0 la Cugir).

CSU Alba Iulia se plasează pe locul 7 (21 de puncte) și va evolua în play-out, necunoscută fiind doar poziția de pe care vor fi abordate următoarele 10 jocuri (studenții pot urca o poziție dacă nu pierd cu prima clasată, iar ACS Tg. Mureș e învinsă la Ocna Mureș). Albaiulienii nu pot conta pe Frențiu (accidentat), iar la vizitatori va lipsi Lefter (convocat de Pelici la România Under 19), în vreme ce Neacșa și A. Vlad au revenit după probleme medicale, dar vor fi menajați, probabil.

Știm că întâlnim liderul, o formație extrem de valoroasă pentru acest nivel competițional. În același timp, ne dorim să fim prima echipă care reușește să învingă Corvinul Hunedoara”, a precizat antrenorul Mihai Manea.

Singurele puncte stagionale irosite de prima clasată în aceste 17 etape au fost în deplasarea de la Reghin (2-2, în noiembrie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea