Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, în Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – Unirea Dej

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Dej, penultima poziţie (cu 7 puncte) în Seria a 5-a a Ligii a 3-a este adversarul Metalurgistului Cugir în runda a 15-a, meci programat sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 14.00 pe Arena CSO, echipa albaiulienilor M. Cristea şi Bratima fiind cu două eşecuri la rând. Amfitrionii sunt pe locul al 3-lea, cu 21 de puncte şi au în faţă cea mai permeabilă defensivă a seriei şi totodată cea mai slabă echipă externă, un singur punct în deplasare, la Turda. Dincolo, nou-promovata de sub Drăgana a bifat 3 jocuri fără eşec, cu FC Zalău, CS Oşorhei şi CS Ineu şi nădăjduieşte să continue seria pozitivă. În tur, cugirenii s-au impus cu 2-1 (reuşite Itu şi Al. Man – ambii absenţi mâine), l-au demis pe Eusebiu Şuvagău, ce a fost înlocuit cu actualul antrenor, Mihai Ciobanu.

*Patru absenţe de marcă pentru Opric

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Negură, Al. Man, I. Buta – suspendaţi după confruntarea de la Ineu şi vedeta L. Itu – nerefăcut, sunt abenţele de marcă din garnitura lui Opric, tehnician ce trebuie să găsească soluţii adecvate atât în defensivă, cât şi în privinţa jucătorilor sub 21 de ani. „Indiferent de ce probleme avem trebuie să trecem de această criză de efectiv şi să învingem. Eu consider că nu ne aşteaptă un meci uşor, un joc câştigat dinainte şi e nevoie de multă concentrare”, a declarat Marius Opric. În tabăra nou-promovatei există linişte financiară înaintea celui de-al treilea joc din retur, jucătorii încasându-şi salariile şi primele cuvenite (exceptând remiza din etapa precedentă), în acest sezon mai fiind programate întâlnirile cu Sănătatea Cluj şi Arieşul Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea