Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 11.00, Metalurgistul Cugir – Performanţa Ighiu *Adorian Himcinschi îl aşteaptă pe Schuller la antrenamente

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanta Ighiu bucurie1Antrenorul Adorian Himcinschi este mulţumit de campania de transferuri realizată în pauza competiţională de Performanţa Ighiu, echipa aflată la două puncte distanţă de liderul Mureşul Vinţu de Jos.Noi ne-am întărit în toate compartimentele şi sperăm să reuşim să închegăm o formulă competitivă pentru returul de foc”, a spus Himcinschi. Antonescu şi Vaidasigan (Olimpia Aiud), Potopea (ex-FC Unirea Alba Iulia şi Metalurgistul Cugir), H. Marian şi R. Moga (Dalia Sport Daia Română), Voicu şi Comănici (CIL Blaj), R. David (Cuprirom Abrud) şi Gh. Râşniţă (FC Miceşti), sunt cei nouă fotbalişti ce s-au prezentat deja la antrenamente, iar săptămâna viitoare efectivului se va alătura un alt ex-unirist, fundaşul Eduard Schuller, absent din pricina unor probleme medicale. Formaţia din Liga a IV-a va susţine sâmbătă, 31 ianuarie, primul test al anului, sub Drăgana, contra divizionarei terţe Metalurgistul Cugir, tocmai în ziua în care Adorian Himcinschi va aniversa împlinirea a 44 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea