Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, la ora 17.00, baschet feminin CSU Alba Iulia – BBALL 6 Sepsi BC Sf. Gheorghe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urmă cu o săptămână sala Universităţii „1 Decembrie 1918” vuia la derbyul campionatului, cu ICIM Arad, deţinătoarea titlului. Acum, la Alba Iulia poposeşte „lanterna roşie” a Diviziei A de baschet feminin, BBALL 6 Sepsi BC Sf Gheorghe, unica formaţie de pe prima scenă ce n-a câştigat niciun joc, înregistrând 22 de eşecuri consecutive. Meciul contează pentru etapa 27-a şi este cel mai disproporţionat meci al acestui campionat ce se va disputa la Alba Iulia, întâlnire programată sâmbătă, 10 martie de la ora 17.00 (intrarea liberă).
În tur, studentele din Cetatea Marii Uniri s-au impus cu un scor categoric, 101-49 în faţa unei formaţii ce s-a aflat foarte aproape să abandoneze întrecerea. Nu demult, o parte dintre echipierele CSU au dat piept cu oponentele din Sf Gheorghe în meciul din Divizia B. Cu siguranţă că antrenorul Tomas Bilek va menaja o serie dintre „straniere”, ţinând cont de lejeritatea întâlnirii, profitând de acest ultim prilej înaintea confruntării adevărate din runda ce urmează, în deplasare cu CS Municipal Târgovişte, grupare ce în acest week-end va prelua fotoliul de lider. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Olimpia Aiud, campioană județeană la Under 16, cu 16 victorii și golaveraj 177-7

Dan HENEGAR

Publicat

în

Olimpia Aiud, campioană județeană la Under 16, cu 16 victorii și golaveraj 177-7 Cu 4 etape înaintea finalului, Olimpia Aiud a devenit campioană județeană la Under 16, cu 16 victorii din tot atâtea meciuri și un golaveraj impresionant 177-7 (medie de peste 11 goluri/ meci). Ultimul succes, 16-1 (10 goluri înscrise de Raul Ocnean) cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea