Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, la ora 10.45, FC Unirea – Gaz Metan Severin: presiune sufocantă pe „Cetate”!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fără victorie de 4 jocuri, „alb-negrii” au de înfruntat la al doilea meci consecutiv pe „Cetate” furia unei formaţii ce râvneşte la ultima treaptă a podiumului. Gaz Metan Severin (umilită în tur cu 3-0), cu doi ex-unirişti în efectiv (Olah şi Al. Giurgiu) se situează pe poziţia a 5-a (34 de puncte, la o lungime de Chindia – locul 3) şi vizează să dea lovitura la Alba Iulia. „Întâlnim o nouă pretendentă la locul trei. Va fi un meci mai dificil decât precedentele, cu Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa pentru că severinenii îşi joacă una din ultimele şanse. Ne confruntăm cu mari probleme de lot şi încerc să încheg un unsprezece competitiv, însă din păcate unii jucători nu înţeleg că Unirea şi-a adunat aceste 28 de puncte prin muncă şi transpiraţie”, a declarat antrenorul Stelian Gherman.
Fără Pascal – omul campionatului şi cu un unic atacant!
Reintrarea lui Bucurică după trei etape de absenţă contrabalansează într-un fel lipsa portarului Pascal (suspendat o etapă, cel mai bun unirist din acest sezon) şi a atacantului S. Mureşan (3 runde suspendat). Cum I. Şerban, Pecarov (unicul atacant de care mai dispune Gherman) şi I. Stan sunt incerţi, este cert că albaiulienii sunt într-o criză de efectiv, între buturi urmând a fi Lasc (24 de ani, o singură prezenţă în acest sezon, 5 minute în runda inaugurală).
Echipa probabilă: Lasc – Schuller, I. Şerban, Bumbac, Bucurică – N. Oltean, D. Militaru, Pleniceanu, M. Petrescu – Pecarov, Cl. Oara (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea