Sâmbătă, Industria Galda – Crișul Chișineu Criș | “Nașa” Aradului vizează și un succes în fața fanilor

Industria Galda de Jos, “nașa” formațiilor din Arad în acest sezon, cu două victorii externe, la Sebiș și Lunca Teuz Cermei, speră să reușească și un succes intern, în fața fanilor, în partida cu o altă reprezentantă a județului rival, Crișul Chișineu Criș, meci ce se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00, în cadrul etapei a 24-a.

Amfitrionii, locul 11, cu 28 de puncte, abordează acest meci dificil tot fără antrenorul Paul Ciucă pe bancă, principalul având probleme medicale de la începutul returului. Împotriva nou-promovatei arădene situate pe locul șase (38 de puncte), va lipsi Fl. Schiau, incert fiind Cioplântă. Nici pe banca vizitatorilor nu va sta “principalul” Adrian Abrudean – suspendat după evenimentele din confruntarea cu ACS Dumbrăvița, la fel ca fundașul C. Maghici – eliminat.

“Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după surpriza reușită runda precedentă. Jocul este unul important, la fel de greu ca precedentul, suntem încă în zona fierbinte și trebuie să luăm puncte în fiecare meci”, a spus președintele Marcel Georgiu. “Întâlnim o echipă eperimentată, însă ne propunem să realizăm a doua victorie consecutivă și implicit să scăpăm cât mai repede de grijile retrogradării”, a explicat căpitanul Daniel Lupșan.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...