Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, Cupa Cireșelor, eveniment de suflet al comunei Livezile | Micuții “cireșari”, locul 3 la Cupa Satelor, faza națională, premiați

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 17 iunie, comuna Livezile este gazda unui eveniment sportiv de suflet: Cupa Cireșelor la fotbal, în fapt sărbătoarea comunei. Cu acest prilej vor fi premiați în cadrul festiv, micuții fotbaliști “cireșari” care au ocupat locul al treilea la nivel național la Cupa Satelor Under 13, la Baia de Fier (județul Gorj), turneu organizat de Federația Română de Fotbal pe parcursul căruia elevii lui Radu Andone au strâns 16 meciuri fără a primi gol, iar Horațiu Niciu a fost desemnat cel mai bun portar.

Ediția a 4-a a îndrăgitei competiții reunește 6 echipe, iar meciurile vor debuta la ora 10.00, pe terenul sintetic din curtea școlii din comuna “cireșarilor”. După prima parte a competiției fotbalistice (în jur de ora 14.00), sunt prevăzute două meciuri demonstrative între Livezile și Lunca Mureșului, primul la Under 13 (ora 14.00), al doilea de Old Boys (ora 14.30). Va continua Cupa Cireșelor, cu festivitate de premiere la ora 18.00, între acestea intercalându-se, la ora 17.00, festivitatea de premiere a cuplurilor din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Ziua este una extrem de atractivă din toate punctele de vedere, în fapt o “serbare câmpenească” în condițiile în care cei mici au la îndemână un tobogan gonflabil amplasat în zonă, iar seara după ora 19.00 este prevăzut un program artistic susținut de ansamblul folcloric “Doina Aiudului”, Melodis Aiud, rapsodul popular Dumitru Moisă și scriitorul Bogdan Popa (la ora 22.00 este un foc de artificii).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O să ne bucurăm de fotbal într-un turneu tradițional dedicat tinerilor din comună, care în acest an aduce premierea echipei de copii ce a scris istorie la Cupa Satelor și ne-a făcut mândri, punând localitatea noastră pe harta fotbalului românesc. Vor fi peste 40 de jucători, dar doar din Livezile, o condiția a participării. Sperăm ca vremea să fie alături de noi”, a spus primarul Horațiu Han.

Evenimentul este organziat și susținut de Primăria comunei Livezile și Consiliul Local Livezile, premiile turneului constând în cupe, medalii și diplome.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea