// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sâmbătă, 28 iulie: Lansare de carte a Prințesei Urbane, la Alba Iulia. Lectură, ateliere pentru copii și multe surprize

Cu ocazia aniversării de un an de la înființare, Clubul de carte „Cu copiii la povești” anunță organizarea evenimentului de lansare de carte a Prințesei Urbane, ce vine la Alba Iulia în data de 28 iulie 2018. Evenimentul cuprinde și o dezbatere pe tema „Educație cu blândețe”, discuția fiind moderată de însăși Ioana Cichet-Macoveiciuc, faimoasa Prințesă Urbană, ce îi va avea alături pe specialiști în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională (vor fi prezente Isabela Budușan – instructor Hand in Hand Parenting și Consilier de Dezvoltare Personală, dar și Szilágyi- Győri Ildikó – Profesor- consilier psiholog, logoped).

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, începând cu  ora 11:00, în locația de La Poartă, toți cei prezenți fiind invitați să servească un bufet de întâmpinare cu apă, limonadă, fructe de sezon și fursecuri. După cuvântul de bun venit din partea organizatorilor, adulții vor participa la dezbaterea pe tema de parenting aleasă, iar concomitent, copiii vor lua parte, prin rotație, la cele 6 ateliere creative pregătite, după cum urmează: Atelierul de experimente, Atelierul planșelor de colorat, Atelierul formelor de plastilină, Atelierul colajelor de vară, Atelierul de făurit bijuterii și Atelierul de facepainting.

Dezbaterea va fi urmată de o sesiune de discuții libere cu Prințesa Urbană, pentru ca mai apoi să  aibă loc mult asteptatul moment de lectură în compania autoarei. Librăria ce va reprezenta editura ce publică toate cărțile Prințesei Urbane va organiza stând cu vânzare de carte, iar Ioana Cichet-Macoveiciuc (aka Prințesa Urbană) va acorda autografe. Toti copilașii prezenți vor putea participa la tombolă, iar la finalul evenimentului se vor acorda diverse premii. Mai mult, cu toții vor primi înghețată, magneți personalizați cu mesajul cărții citite la întâlnire și semne de carte.

Participarea la eveniment este gratuită, iar pentru mai multe informații va invităm sa accesați pagina Clubului de carte „Cu copiii la povești”: https://www.facebook.com/cucopiiilapovesti/

            Vă așteptăm cu drag,

            Echipa Cu copiii la povești