Rămâi conectat

Sport

Șahistul albaiulian Mihnea Costachi, pe podium la Miercurea Ciuc

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihnea Costachi & Marius CeterasJuniorul albaiulian Mihnea Costachi (13 ani) a încheiat seria turneelor de vara cu o nouă clasare pe podium la un turneu de seniori.

 Aflat la a XVI-a editie, turneul “Bancpost Open” Miercurea Ciuc a reunit la start 44 de jucatori care s-au infruntat pe parcusul a 9 runde in sistem elvetian. Cu 6 victorii, 2 remize si o singura infrangere impotriva maestrului international Daniel Baratosi, castigatorul turneului, sahistul legitimat la CSU Alba Iulia a acumulat 7 puncte, rezultat ce i-a adus clasarea pe locul 3, o norma de candidat de maestru , 16 puncte ELO si un premiu de 400 lei.

Potrivit maestrului de șah Marius Ceteraș, chiar a doua zi dupa incheierea turneului de la Miercurea Ciuc, Mihnea a luat startul in turneul de sah rapid organizat la Lazarea (jud.Harghita) cu ocazia zilelor comunei. Avand exact acelasi parcurs ca la turneul anterior, cu 6 victorii, 2 remize si o infrangere, Mihnea Costachi s-a clasat pe locul 4 din cei 94 (!) de participanti. Si acest turneu a fost castigat de maestrul international Daniel Baratosi (CSU Ploiesti).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea