Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

Sacouri în tendinţe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sacoul a devenit o piesă vestimentară must have în garderoba feminină. Conferă un plus de rafinament oricărei ţinute şi pune în valoare silueta. Iată care sunt cele mai în vogă modele de sacouri în acest sezon:
lSacoul masculin – Acesta este în continuare o piesă de rezistenţă în garderoba feminină. Versatil şi uşor de asortat, poate transforma radical o ţinută simplă într-una stilată şi elegantă. Se potriveşte foarte bine cu jeanşi skinny sau fuste conice feminine. În plus, avantajează şi o siluetă imperfectă. Dacă îţi doreşti să împleteşti glamour-ul feminin cu stilul masculin încearcă următoarea combinaţie pentru o ţinută de seară: poartă un sacou cu paiete peste o rochie diafană mini sau lungă până-n pământ. Totuşi, dacă optezi pentru o rochie scurtă, ai grijă la lungimea sacoului. Acesta nu trebuie să fie mai lung decât piesa anterioară.
lSacoul în stil frac – Reprezintă noutatea sezonului şi totodată cea mai bună alegere pentru o ţinută elegantă. Fracul este un element inspirat din ţinutele masculine, care era consacrat în general evenimentelor formale. Aşadar, beneficiază de un design deosebit şi inserţii de materiale care îi conferă un plus de preţiozitate. Sacoul în stil frac are reverele ascuţite şi umerii foarte bine definiţi. Ziua poartă-l peste o cămaşă uni cu guler înalt. Pentru ţinutele de seară urmează exemplul vedetelor de la Hollywood şi combină-l cu o rochie elegantă.
lSacoul cambrat – Sacoul cambrat care urmăreşte perfect liniile corpului este alegerea ideală pentru o siluetă fără cusur. Subliniază foarte bine talia, punând în valoare bustul şi şoldurile. Se potriveşte rochiilor de lungime medie sau fustelor cu volane. Ar trebui evitată combinaţia sacou cambrat şi pantaloni skinny. Dacă porţi o piesă vestimentară strâmtă în partea superioară a corpului, optează pentru volum în partea de jos. Aşadar, o alegere bună ar fi o pereche de pantaloni drepţi.
lSacoul sport – Este o piesă vestimentară neconvenţională. Are croială lejeră şi este uşor de recunoscut deorece este realizat din materiale uşoare, uni sau cu imprimeuri. Sacoul sport este confecţionat astfel încât să ofere libertate de mişcare. În această categorie se încadrează sacourile din in, denim sau modelele imprimate cu dungi marinăreşti. Se potrivesc foarte bine cu pantaloni drepţi lungi sau cu pantaloni scurţi de vară.
lSacoul clasic – Taiorul clasic este ideal pentru o ţinuta office. Poate fi confecţionat din tweed, catifea sau stofă. Se asortează atât la pantaloni cât şi la fuste bussines. Deşi are o croială sobră, poate fi îmbrăcat şi la ţinute casual. Un sacou mai lung, tip blazer se potriveşte foarte bine la pantalonii evazaţi. Asortează acest sacou unui tricou cu imprimeu haios şi întoarce-i mânecile. De asemenea, poti decora reverul sacoului cu broşe handmade sau vintage.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea