Rămâi conectat

Sport

S-a rezolvat! Miroslav Popov rămâne antrenor la CSU Alba Iulia şi în sezonul viitor!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

interviu Miroslav Popov antrenor CSU Alba Iulia2Veste excelentă pentru baschetul din Cetatea Marii Uniri: Miroslav Popov va începe al 4-lea sezon pe banca tehnică a CSU Alba Iulia, după ultimele negocieri purtate ieri cu oficialii clubului!

Antrenorul sârb a dat dovadă de caracter acceptând să lucreze în continuare la formaţia universitară, deşi va avea un salariu sensibil redus, aproape înjumătăţit comparativ cu sezonul precedent. Miroslav Popov va fi ajutat de George Lăncrănjan.

Vicecampioana României va beneficia de un buget redus substanţial în campionatul următor, suma de 10.000 de euro lunar urmând să acopere cheltuielile cu salariile jucătoarelor şi antrenorilor.

„După o săptămână de negocieri am decis să rămân la CSU Alba Iulia, unde am petrecut 3 ani şi jumătate. Chiar dacă clubul are un buget mic, trebuie să rezolvăm împreună acest sezon. Trăim speranţa că vorm rezolva toate problemele, vom alcătui o echipă bună, cu toate că perioada este una dificilă„, a precizat Miroslav Popov, care speră că va continua şi colaborarea cu George Lăncrănjan. „Mă bucur că Miroslav Popov rămâne la Alba Iulia şi am oportunitatea să lucrăm împreună în continuare”, a spus George Lăncrănjan.


*Contract pe doi ani de zile!

La începutul discuţiilor au fost şanse reduse, pentru că probabil că i-a fost greu să accepte o diminuare a salariilor, dar se pare că siguranţa şi continuitatea au fost primordiale în luarea acestei decizii. Miro a decis să continue cu CSU Alba Iulia chiar dacă bugetul este mai redus în acest sezon. Este o veste bună pentru club şi baschetul feminin albaiulian. Avem un proiect pentru doi ani de zile, iar singura condiţie pusă de Popov a fost continuitatea. În zilele viitoare, o să demarăm discuţiile cu jucătoarele dorite de Popov„, a spus Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia. Miroslav Popov a semnat pentru două sezoane, cu o renegociere după primul campionat.

Deşi săptămâna trecută, discuţiile au intrat în impas, la un moment dat Popov anunţându-şi apropiaţii că va pleca, în cele din urmă Popov a acceptat să lucreze în noile condiţii, rezultând o întorsătură fericită de situaţie. CSU Alba Iulia are drept obiective clasarea în primele 8 formaţii din ţară şi un parcurs cât mai bun în CEWL.

În cazul în care Miroslav Popov nu accepta noile condiţii financiare, atunci varianta de rezervă era portughezul Jose Araujo, fost la ICIM Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea