Rămâi conectat

Sport

România, remiză în Israel, Suciu şi Chelaru titulari în reprezentativa Under 19 a „tricolorilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Din nou „tricolorii” Under 19 din Alba, portarul Cătălin Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) şi mijlocaşul Marius Chelaru (Metalurgistul Cugir) au fost titulari în reprezentativa României, în remiza cu Israel, scor 1-1 (1-0)Romania Under 19 1
Albaiulianul a bifat toate minutele, iar Chelaru, utilizat fundaş stânga a fost înlocuit în minutul 90.
Miercuri, 17 februarie, echipa pregătită de Andrei Spier a întâlnit naţionala Under 19 a Israelului într-un meci programat pe terenul complexului de la Shefayim, conform site-ului Federaţiei Române de Fotbal.
Duelul dintre cele două naţionale de juniori a fost al doilea din această săptămână, după ce marţi, Israelul a învins cu 1-0, prin golul marcat în minutele de prelungire de către Eden Hershkovich.
Partida s-a disputat pe terenul din complexul de la Shefayim, acolo unde lotul pregătit de către Andrei Spier se află în cantonament din data de 9 februarie. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce tricolorii au condus la pauză.
Iată şi echipa de start:
12. Suciu – 2. Rogoza, 15. Ciobotariu, 5. Dudea, 4. Chelaru – 8. Dr. Cojocaru, 6. Chivari – 11. Al. Stoica, 10. Cicâldău (cpt.), 14. Vîlceanu – 9. Cr. Ene.
Rezerve: 1. Vlase – 3. Hreniuc, 7. P. Petre, 16. D. Panait, 17. Mailat, 18. Al. Dulca, 19. Mih, 20. Botă, 21. A. Manea
►Min. 81, 1-1: Israelul a egalat
►Min. 19, 0-1: România a deschis scorul prin căpitanul Cicâldău, care a marcat dintr-o lovitură liberă de la 16 metri
Suciu are puţin timp de odihnă, pentru că săptămâna viitoare la pleca în Italia cu un alt turneu, al naţionalei Under 18, categoria sa de vârstă.

Sursa foto: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea