Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Rochia de mireasă inspirată din natură – Oscar de la Renta-Primăvara 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    În fiecare colecţie Oscar de la Renta există câte o piesă care reprezintă tot ceea ce şi-ar putea dori o femeie de la rochia ei de mireasă. În primăvara lui 2012, elementele de bază sunt: coroniţele cu flori, voalurile romantice, materialele transparente, bolerourile din blană, pălăriile extravagante, dantela Chantilly şi croiala de tip “trumpet”. Pornind de la crezul că „moda este modă numai atunci când o femeie o poartă”, Oscar de la Renta transforma fiecare rochie de mireasă într-o adevărată epopee.
lPantalonii de mireasă şi boleroul din blană
Ca şi-n sezoanele trecute, Oscar de la Renta şi-a prezentat faimoşii pantaloni de mireasă, de data acesta, croiţi din mătase alb diamant şi cu o talie căzută. I-a accesorizat cu o nouă tendinţă în vestimentaţia de nuntă pentru 2012: boleroul sau capă din blană albă.
lMireasa “eco”, inspirată din natură
Mătasea şi dantela albă domină întreaga colecţie 2012, incluzând atât rochii de mireasă fără bretele sau cu mâneci dar şi rochii de mireasă scurte, lungi sau cu trena impresionantă. Şi nu doar alb, pentru că în 2012 este la modă mireasa “eco”. Apare mult verde: verde crud, verde smarald sau verde olive. Coroniţe şi salbe din frunze şi flori, coşuleţe proaspete, pălării şi voaluri verzi. Balansul este redat de buchetul de mireasă, simplu şi delicat. În colecţie s-au remarcat o rochie vintage, accesorizată cu o capă din blană, dar şi rochii scurte de mireasă în nuanţe bleu pudrat sau rochii de mireasă de un roz delicat.
lLinia sirenă, vedetă în 2012
Pe lângă croielile de tip prinţesă şi rochia de mireasă stil trompetă se remarcă tot mai pregnant amploarea pe care o ia linia sirenă, în 2012. Paiete strălucitoare şi motivul pregnant al liliacului pe rochii şi în buchetul de mireasă aduc un plus de originalitate acestei colecţii.(www.miresedisperate.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea