Rămâi conectat

Politică Administrație

Revoluționarul PNL-ist Mihai Babițchi și depuatatul Dan Simedru, criticați dur de social-democratul Călin Potor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 22 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD Alba, deputatul Călin Potor a adus o serie de critici “revoluționarului membru PDL”, Mihai Babițchi, pentru confiscarea și politizarea manifestațiilor dedicate împlinirii a 26 de ani de la revoluția din Alba, dar și deputatului liberal Dan Simedru, care ar fi mințit când a afirmat recent că cei doi parlamentari ai PSD Alba nu au fost în sala de plen a Parlamentului când s-au supus la vot amendamentele la bugetul de stat, prin care liberalii solicitau alocarea de bani pentru reabilitarea Sălii Unirii, a Muzeului Unirii și pentru monumentul Unirii de la Alba Iulia.

 

VIDEO Călin Potor anunță că va depune denunț la DNA dacă Hava și Crețu nu publică situația cu sumele primite de la Ministerul lui Udrea și documentele financiare cu plata serviciilor de consultanțăPotor a criticat sever prestația “nepotrivită” a lui Mihai Babițchi cu ocazia ceremoniei organizate de revoluționarii din Alba, la 26 de ani de căderea comunismului în România, respectiv a mesei oferite acestora la un restaurant diin bani publici, de către Primăria și Consiliul Județean Alba.

 

Nu consider că a fost adecvat cuvântul lui Mihai Babițchi. L-am primit greu! Pupături și elogii aduse lui Hava și lui Dumitrel, de parcă el este deținătorul revoluției de la Alba Iulia. Dar, dacă stai să vorbești cu ceilalți revoluționari, lucrurile nu stau chiar așa. Omul PDL-ului, acum al PNL-ului (n.r. Mihai Babițchi) nu are dreptul să transforme o aniversare ca aceasta într-o chestiune politică, a partidelor”, a declarat Călin Potor.

CITEȘTE ȘI: Majoritatea parlamentară a respins finanțarea monumentului Unirii din Alba Iulia, reabilitarea Sălii Unirii, modernizarea DN74 și DN 75

Legat de afirmațiile deputatului PNL, Dan Simedru, social-democratul a spus ironic, că dacă liberalul are nevoie de ochelari de vedere, se oferă să i cumpere. Acesta a ținut să “pună adevărul în drepturi“, anunțând că și el și deputatul Ioan Dîrzu s-au aflat în sală la momentul votului și au votat pentru.

 

“Sau are nevoie de ochelari, sau o face în stilul caracteristic din ultima perioadă. Am fost în sală și am votat pentru. Am întrebat responsabilii cu proiectarea bugetului de stat de ce nu se alocă bani pentru reabilitarea Sălii Unirii, muzeului și pentru construirea monumentului Unirii și mi s-a răspuns că mai sunt trei ani până în 2018, la centenarul Unirii. Vom avea suficienți bani pentru toate acestea până în 2018, pentru că va fi un Guvern PSD, nu unul de pseudo-specialiști ca în prezent”, a spus deputatul Călin Potor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea